Markthal

Superdivers aanbod

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

2.500+ Deelnemers

Bezoek de

Wordt ie nou de Vreetkeet, Koopkathedraal of Koopboog genoemd? In ieder geval heeft de Markthal genoeg Rotterdammers tot opmerkelijke bijnamen geïnspireerd. En dat is natuurlijk niet vreemd. Dit imposante bouwwerk uit 2014 spreekt internationaal tot de verbeelding. De ronde architectonische vormen doen je even knipperen met de ogen en de kleurrijke plafondschildering laten vele monden openvallen. 

Maar vergeet zeker ook niet alle eettentjes die je binnen aantreft. Van heerlijke tapas tot aan verse kazen en Portugese delicatessen; je kunt het zo gek niet bedenken! Bezoek zeker de Markthal tijdens je citytrip Rotterdam en waan je als Alice in Wonderland in deze prachtige food hal.

Benieuwd met welke tour wij de Markthal bezoeken? Bekijk dan hieronder het aanbod.

Missie

Wij hebben maar één doel: jou een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie en authentieke Rotterdamse ervaring mee naar huis neemt.

Superdivers aanbod

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Natuurlijk laten wij je de Markthal zien, maar net zo goed laten we je de havens zien of organiseren we een exotische food tour voor je.

Rotterdams maatwerk

Tours zijn bij ons nooit af. Met privé tours is alles bespreekbaar om de gehele tour naar wens aan te passen. Met een portie Rotterdamse humor maken we van elke tour een mooie beleving.

Hans Koole : Oprichter, contactpersoon en gids

Ooit begon Hans met RotterdamIDtours met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als historicus zijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een uit de hand gelopen hobby en inmiddels is RotterdamIDtours uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Met zijn journalistieke en historische achtergrond vertelt Hans graag verhalen over het oude, huidige en toekomstige Rotterdam om deze bijzondere stad beter te begrijpen. Hans is ook een Rotterdamse bourgondiër, dus kijk niet vreemd op als hij een paar culinaire tips smakelijk met je deelt.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch