Rondleiding in Rotterdam

Een rondleiding in Rotterdam

Rotterdam beleven doe je bij idtours Rotterdam

Als je een rondleiding in Rotterdam wilt, ben je bij idtours Rotterdam aan het juiste adres! Onze ervaren gidsen staan altijd voor jou paraat om Rotterdam tot leven te brengen Wij bieden daarbij de juiste mix van amusement en educatie om je op een ontspannende manier Rotterdam te beleven. We vinden het ook belangrijk dat we kleinschalige groepen hanteren om alles persoonlijk te houden.

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Deelnemers

Klantgerichtheid bij idtours Rotterdam

We zijn een organisatie waarbij de klant en beleving centraal staan! Wij vinden het immers belangrijk dat jij een zo goed mogelijke beeld van de stad krijgt op een authentieke manier. We staan immers niet voor niets op TripAdvisor aangeschreven als de nummer 1 Outdoor Activiteit in Rotterdam. We hebben dus een naam hoog te houden wanneer we een rondleiding in Rotterdam verzorgen. Je hebt bij idtours Rotterdam altijd de ruimte om speciale wensen met ons te bespreken om de tour helemaal op maat te krijgen.

Rotterdam Highlights Rondleiding

Met een rondleiding in Rotterdam kun je de verschillende identiteiten van Rotterdam ontdekken. Rotterdam als moderne architectuurstad, Rotterdam als havenstad en Rotterdam als naoorlogse wederopbouwstad. De Highlights Rondleiding biedt altijd een mooie mix om de vele gezichten van Rotterdam te ontdekken. Zie de moderne Markthal, hoor verhalen over het grote bombardement en ervaar de echte havenmentaliteit!

Je zult met deze rondleiding in Rotterdam de stad op een persoonlijke manier ontdekken. Jouw lokale stadsgids neemt je mee en zal naast de highlights showen ook persoonlijke anekdotes met je delen. Deze tour verzorgen we als stadswandeling, maar kunnen we ook de rondleiding als fietstour verzorgen. Het is ook altijd mogelijk om de Watertaxi onderweg te nemen. Kortom: we kunnen de Highlights Rondleiding op maat bieden!

Rotterdam Food Tour

Wil je met een rondleiding in Rotterdam culinair verwend worden? Dan moet je echt meegaan met één van onze food tours! Wat te denken van een Rotterdam Multiculti Food Fietstour? Ontmoet vele lokale ondernemers met verschillende culturele achtergronden en proef heerlijke exotische hapjes en bezoek een unieke moskee. Deze multiculturele rondleiding kun je ook als stadswandeling boeken.

Als je meer zoekt naar een high tea-ervaring, dan is de Petit Fours Fietstour een smakelijke rondleiding in Rotterdam! Je proeft onderweg de lekkerste zoete en hartige hapjes. Van heerlijk Turks fruit tot een uitgebreide stop waar je heerlijk verwend wordt. Tijdens deze tour ontdek je onderweg de verborgen plekjes van Rotterdam, zoals een geheime tuin en het schitterende Historisch Delfshaven.

Rotterdam Oorlog Rondleiding

De identiteit van Rotterdam wordt grotendeels bepaald door de impact van de Tweede Wereldoorlog. Op 14 mei 1940 wordt het centrum van Rotterdam plat gebombardeerd en de gevolgen zijn tegenwoordig nog steeds voelbaar op een fysieke en mentale manier. Tijdens deze rondleiding in Rotterdam besteden we aandacht aan het bombardement, de bezettingsperiode en de noodzakelijke wederopbouwperiode na 1945.

Je kunt deze tour boeken als stadswandeling of als fietstour. Met de rondleiding te voet blijven we binnen het stadscentrum en zie onder meer het monument De verwoeste stad van Zadkine, het stadhuis en de brandgrens. Met de fietstour gaan we over de Willemsbrug en Erasmusbrug. Je ziet tijdens de fietstour ook onder meer het Joods Kindermonument op de Kop van Zuid.

Rotterdam Architectuur Rondleiding

Rotterdam is natuurlijk dé architectuurstad van Nederland! En hoe kun je beter de juweeltjes in de stad ontdekken dan met een rondleiding in Rotterdam? We laten je graag de moderne architectuur en wederopbouwarchitectuur zien. Kom met onze tour alles te weten over de Erasmusbrug, Markthal, de Kubuswoningen, het glazen Timmerhuis en alle andere highlights. 

Tijdens deze rondleiding krijg je ook meer informatie hoe architectuur wordt ingezet om duurzaamheid te bevorderen op het gebied van watermanagement. De Architectuur Rondleiding is als stadswandeling en als fietstour te boeken. Met de rondleiding te voeten blijf je binnen het stadscentrum en met de fietstour ga je ook over de Erasmusbrug richting de befaamde Kop van Zuid.

School of bedrijf? Download onze Brochure

Waarom kies je voor idtours Rotterdam?

IMG_20181011_150213
Superdivers aanbod

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam! Van rondleidingen door de binnenstad tot steptours en multiculturele food tours. Al wandelend, fietsend of op de step ontdek je met ons deze prachtstad!

highlights prive
Rotterdams maatwerk
Tours zijn nooit af. Daarom zijn onze rondleidingen actueel en relevant. Met een aanvraag voor een privé tour is alles mogelijk! Met een Rotterdamse portie flexibiliteit en humor wordt iedere tour een toffe beleving!
Proef bij Mario Kaapverdische rum

Trotse stadsambassadeurs

We voelen ons maatschappelijk verbonden met de stad en hebben een groen-wit Rotterdams hart. Daarom werken we graag samen met lokale partners. Tijdens onze tours ontdek je de vele gezichten van het kleurrijke Rotterdam.

Ervaringen van klanten

Vraag vrijblijvend een offerte op
Boek Nu Boek Nu