Weekendje Rotterdam

Weekendje Rotterdam

Laat je verrassen met een weekendje weg

Wil je binnenkort een weekendje Rotterdam plannen, maar weet je nog niet veel van de stad af? Dan kunnen wij je daar zeker bij helpen! idtours Rotterdam verzorgt rondleidingen in Rotterdam. We bieden diverse rondleidingen aan. Laat je tijdens een weekendje Rotterdam verrassen met een Highlights Rondleiding, Food Tour, Architectuur Rondleiding of een andere tour!

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Deelnemers

Rondleiding bij idtours Rotterdam

Tijdens je tour door de stad kun je kiezen uit verschillende thema’s. Op het gebied van de beste architectuur, de indrukwekkende oorlogsgeschiedenis en de multiculturele samenleving heeft Rotterdam veel te bieden. Wij laten je graag met een juiste mix van entertainment en educatie op een aantrekkelijke wijze kennis maken met de stad tijdens je weekendje Rotterdam. Je kunt een tour ook op helemaal op maat laten samenstellen zodat je verzekerd bent van een toffe beleving in Rotterdam.

Rotterdam Highlights Rondleiding

Wil je tijdens je weekendje Rotterdam de iconische highlights van Rotterdam ontdekken? Met onze rondleiding heb je de mogelijkheid de bezienswaardigheden van Rotterdam optimaal te ervaren, zoals de Markthal, Kubuswoningen, Erasmusbrug, Hotel New York en nog veel meer. Tijdens deze tour staan we stil bij de geschiedenis, architectuur en je hoor genoeg mooie verhalen onderweg. 

Deze tour is ideaal om je weekendje Rotterdam goed te starten. Je gaat namelijk op een unieke manier Rotterdam beleven. Je gaat op stap met een lokale stadsgids die de stad op z’n duimpje kent. Doordat we ook altijd kleinschalige groepen hanteren er ook altijd genoeg ruimte om vragen te stellen. Daarnaast kunnen we de gehele rondleiding op jullie wensen afstemmen. Je kunt deze tour als stadswandeling of fietstour boeken.

Rotterdam Architectuur Rondleiding

Als je alles wil weten over de architectuur in Rotterdam, dan dien je mee te gaan met onze Architectuur Rondleiding tijdens je weekendje Rotterdam. We bespreken tijdens deze tour diverse thema’s. Uiteraard zie je de highlights, zoals de Markthal, Kubuswoningen en Erasmusbrug. Maar daarnaast zullen we tijdens deze rondleiding ook meer vertellen hoe architectuur invloed heeft op duurzaamheid en watermanagement.

Deze architectonische tour kan geheel op maat samengesteld worden. Ben je nieuwsgierig naar duurzaamheidsoplossingen of wil je juist meer weten over de naoorlogse wederopbouwarchitectuur? Het is allemaal mogelijk! Geef je wensen door en wij maken een aanbod op maat dat past bij je weekendje Rotterdam. Je kunt de Architectuur Rondleiding boeken als stadswandeling of als fietstour.

Rotterdam Food Tour

Wil je tijdens je weekendje Rotterdam culinair verwend worden? Dan moet je echt meegaan met één van onze food tours! Wat te denken van onze Multiculti Food Tour? Ontmoet lokale ondernemers met verschillende culturele achtergronden en proef heerlijke exotische hapjes en bezoek een unieke moskee. Deze smakelijke tour kun je als een stadswandeling en fietstour boeken.

Wil je liever tijdens je weekendje Rotterdam een high tea combineren met een rondleiding? Dat kan ook bij idtours Rotterdam! Boek dan de Petit Fours Fietstour. Tijdens deze tour proef je onderweg de lekkerste hartige en zoete hapjes. Er wordt ook een pauze ingelast voor een stop waar je kunt genieten van een mini high tea. Tijdens deze tour ga je de verborgen parels ontdekken, zoals het prachtige Historisch Delfshaven.

Rotterdam Oorlog Rondleiding

Ben je geïnteresseerd in geschiedenis en wil je tijdens je weekendje Rotterdam de identiteit van de stad leren kennen? Dan is de Rotterdam Oorlog Rondleiding zeker aan te raden. De identiteit van Rotterdam wordt grotendeels bepaald door de Tweede Wereldoorlog. Op 14 mei 1940 wordt Rotterdam gebombardeerd en de gevolgen zijn tegenwoordig nog steeds voelbaar op een fysieke en mentale manier.

Je ziet tijdens deze tour diverse monumenten, monumentale gebouwen en leert meer over de architectuur in Rotterdam. We besteden met deze rondleiding aandacht aan de volgende thema’s: het bombardement, de Jodenvervolging en de noodzakelijke wederopbouwperiode. Tijdens deze tour wordt ook constant het verleden met het heden verbonden. Je kunt de Oorlog Rondleiding als stadswandeling of fietstour boeken.

School of bedrijf? Download onze Brochure

Waarom kies je voor idtours Rotterdam?

IMG_20181011_150213
Superdivers aanbod

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam! Van rondleidingen door de binnenstad tot steptours en multiculturele food tours. Al wandelend, fietsend of op de step ontdek je met ons deze prachtstad!

highlights prive
Rotterdams maatwerk
Tours zijn nooit af. Daarom zijn onze rondleidingen actueel en relevant. Met een aanvraag voor een privé tour is alles mogelijk! Met een Rotterdamse portie flexibiliteit en humor wordt iedere tour een toffe beleving!
Proef bij Mario Kaapverdische rum

Trotse stadsambassadeurs

We voelen ons maatschappelijk verbonden met de stad en hebben een groen-wit Rotterdams hart. Daarom werken we graag samen met lokale partners. Tijdens onze tours ontdek je de vele gezichten van het kleurrijke Rotterdam.

Ervaringen van klanten

Vraag vrijblijvend een offerte op
Boek Nu Boek Nu