Menu

Weekendje Rotterdam

 

Weekendje Rotterdam

Wil je binnenkort een weekendje weg naar Rotterdam, maar weet je nog niet veel van de stad af? Dan kunnen wij, idtours Rotterdam, je daar zeker bij helpen! idtours Rotterdam verzorgt rondleidingen in Rotterdam. We bieden rondleidingen aan voor ieder budget. Laat je tijdens een weekendje weg verrassen door al het mooie van Rotterdam: de Markthal, Kubuswoningen, Euromast of de oorlogsgeschiedenis van de stad. De fraaiheid en diversiteit van de stad, in combinatie met onze professionele en persoonlijke begeleiding maakt idtours Rotterdam de geschikte organisatie voor rondleidingen. Wij laten je hiernaast met een juiste mix van entertainment en educatie je op aantrekkelijke wijze kennis maken met Rotterdam. Wij garanderen je veel plezier bij een rondleiding van idtours Rotterdam.

Rondleiding Rotterdam

Ontdek Rotterdam tijdens je weekendje weg zo optimaal mogelijk met behulp van onze unieke rondleidingen door de stad. idtours Rotterdam biedt een grote hoeveelheid verschillende rondleidingen aan. Zo kun je genieten van een prachtige fietstour, steptour of stadswandeling tijdens je weekendje weg in Rotterdam. Daarnaast is het ook mogelijk om de mooiste highlights te zien met de Watertaxi. Met onze persoonlijke Watertaxi Tour ga je de unieke skyline van Rotterdam te zien. Wil je Rotterdam op een hele andere manier beleven? Dan is Multiculturele Food Tour de ideale mogelijkheid om de prachtige stad Rotterdam te ontdekken. Tijdens deze unieke fietstour komen cultuur en smaak op een prachtige manier samen. Je zult tijdens deze tour ondernemers met diverse culturele achtergronden ontmoeten en tegelijkertijd  de meest exotische hapjes proeven.

Bezienswaardigheden Rotterdam

Wil je de verschillende iconische bezienswaardigheden van Rotterdam ontdekken? Laat je dan verassen door een van onze stadgidsen tijdens je weekendje weg in Rotterdam. Onze stadsgidsen laten je al het mooie van Rotterdam zien: de Markthal, Witte de Withstraat, het oorlogsmonument van Zadkine en de Kubuswoningen. Ook worden de meest prachtige verhalen verteld over de rijke geschiedenis van Rotterdam. Naast humoristische anekdotes over de stad worden ook serieuze verhalen verteld over de Tweede Wereldoorlog en het bombardement van Rotterdam. Met andere woorden: idtours Rotterdam is de perfecte organisatie waar je terecht kunt voor jouw weekendje weg naar Rotterdam.

 

 

 

 

nl_NLDutch
en_USEnglish de_DEGerman es_ESSpanish nl_NLDutch