Menu

Citytrip Rotterdam

 

Citytrip naar Rotterdam

Zit je eraan te denken om een citytrip naar Rotterdam te maken? Dan kun je zeker bij idtours Rotterdam terecht! Bij idtours Rotterdam verzorgen wij rondleidingen in Rotterdam die geschikt zijn voor jouw budget. Laat je verbijsteren door alle verschillende identiteiten die de stad bezit: Rotterdam als moderne stad, Rotterdam als havenstad en Rotterdam als naoorlogse wederopbouwstad.

Daarnaast staat Rotterdam bekend om al zijn bezienswaardigheden. Zo kun je de populaire Markthal, de hoge Euromast en de bijzondere Kubuswoningen bezoeken. Met de juiste mix van educatie en amusement proberen wij je tijdens de citytrip op een aantrekkelijk en persoonlijk mogelijke wijze kennis te laten maken met de stad. Kortom, wij zijn de beste organisatie voor rondleidingen in Rotterdam! Daarnaast bieden we de beste outdoor activiteit in Rotterdam aan volgens TripAdvisor.

Ontdek Rotterdam tijdens een citytrip

Wij bieden de ideale mogelijkheid om het mooie Rotterdam te ontdekken tijdens een citytrip. Bij idtours Rotterdam kun je genieten van prachtige steptours, fietstours en stadswandelingen. Wij zorgen voor onvergetelijke rondleidingen door de prachtige stad Rotterdam. Onze gidsen vertellen vol passie en humor de mooiste verhalen over de moderne architectuur van Rotterdam. Naast de humoristische anekdotes over de stad vinden wij ook  de serieuze verhalen over de Tweede Wereldoorlog en het bombardement van Rotterdam belangrijk.

Wil je Rotterdam op een andere manier ontdekken tijdens een citytrip? Dan is de Multiculti Food Tour iets voor jou! Wij nemen je mee op reis door het multiculturele Rotterdam. Ontdek Rotterdam door ondernemers te ontmoeten met verschillende culturele achtergronden. Maar ontdek ook hoe cultuur en smaak op een unieke manier samen komen in exotische hapjes.

Gratis rondleiding tijdens citytrip

Ben je nog niet zo goed bekend in Rotterdam? Dan bieden wij de Gratis Rondleiding aan door het mooie Rotterdam. Tijdens de gratis stadswandeling ga je de meest iconische bezienswaardigheden ontdekken en komen de leukste weetjes over de stad Rotterdam aan bod. Onze enthousiaste gids laat niet alleen de mooiste highlights van Rotterdam zien, maar ook de unieke verborgen plekjes. De gratis rondleiding is de ideale manier om meer te weten te komen over de prachtige stad Rotterdam tijdens jouw citytrip.

nl_NLDutch
en_USEnglish de_DEGerman es_ESSpanish nl_NLDutch