Citytrip Rotterdam

Citytrip Rotterdam

Een stedentrip met idtours Rotterdam

Zit je eraan te denken om een citytrip Rotterdam te boeken en wil je het beste van de stad beleven? Dan kun je zeker bij idtours Rotterdam terecht! Wij verzorgen rondleidingen in Rotterdam met verschillende thema’s voor jong en oud. Ontdek de stad met een gezellige stadsgids en leer de stad op een authentieke manier kennen.

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Deelnemers

Bezieningswaardheden zien met idtours Rotterdam

Rotterdam staat natuurlijk bekend om de vele bezienswaardigheden. Zo kun je de populaire Markthal, de hoge Euromast, gele Kubuswoningen en nog veel meer bezoeken. Maar wij laten je ook graag de verborgen parels van de stad zien, zoals het prachtige Historisch Delfshaven of de multiculturele West-Kruiskade. Met de juiste mix van educatie en amusement gaan wij je citytrip Rotterdam een extra dimensie geven. We staan op TripAdvisor als nummer 1 Outdoor Activiteit vermeld, dus we hebben ook een naam hoog te houden.

Rotterdam Highlight Rondleiding

Als je tijdens je citytrip Rotterdam de iconen van Rotterdam wilt ontdekken, dan moet je meegaan met onze Highlights Rondleiding! Zie de kleurrijke Markthal, de scheve Kubuswoningen, de fameuze Erasmusbrug en nog veel meer. Tijdens deze tour mixen we verhalen over de oorlogsgeschiedenis, haven van Rotterdam en moderne architectuur met elkaar. Dit is een ideale tour om je citytrip Rotterdam te beginnen!

Je gaat op stap met een lokale stadsgids die de stad als z’n broekzak kent. We hanteren altijd kleinschalige groepen en op deze manier is er ook altijd genoeg ruimte om vragen te stellen. Deze tour is geheel op wens samen te stellen. Zo kun je met ons de starttijd, het beginpunt en de inhoud flexibel bespreken. Samen zorgen we ervoor dat jullie een toffe tour beleven. De Highlights Rondleiding is te boeken als stadswandeling en fietstour.

Rotterdam Food Tour

Ben je een foodie en wil je tijdens je weekendje Rotterdam culinair verrast worden? Dan is een food tour van idtours Rotterdam zeker een goed idee! Met onze Multiculti Food Tour ontmoet je diverse ondernemers die hun verhaal vertellen en je wat lekkers laten proeven. Van de Surinaamse tot Turkse keuken! Ook kun je met deze tour een unieke moskee bezoeken. Deze tour kun je als stadswandeling en fietstour boeken. 

Heb je tijdens je weekendje Rotterdam meer zin in een high tea, maar wil je ook een rondleiding? Dan hebben wij de ultieme tour met de Petit Fours Fietstour. Tijdens deze culinaire trip smikkel je van de de lekkerste hartige en zoete hapjes. Tijdens een stop van 30 minuten kun je ook nog eens genieten van een mini high tea. Je fietst met deze tour door het centrum en je bezoekt ook fotogeniek Historisch Delfshaven. 

Rotterdam Hidden Gems Fietstour

Is dit niet je eerste citytrip Rotterdam? Dus jij kent Rotterdam al? DACHT ‘T NIET! Wij laten je graag de verborgen parels van deze stad zien. Op stap met een enthousiaste stadsgids fiets je als een local door Rotterdam en ontdek je plekjes waarvan je niet zou denken dat je die zou vinden in Rotterdam. Wat te denken van Historisch Delfshaven met prachtige panden uit de 17e eeuw of een geheime tuin waar het heerlijk stil is?

Je ziet al die verborgen pareltjes met de Rotterdam Hidden Gems Fietstour. Dit is een fietstour van 3 uur waar je van de ene verbazing in de andere valt. Deze tour wordt passend afgesloten in een schattig klein Turks winkeltje waar je een heerlijke snack als afsluiter krijgt. Deze fietstour is de gehele week te boeken en we kunnen altijd de tour op maat aanbieden. Zo is de duur, de route en een eventuele pauze altijd bespreekbaar.

Rotterdam Oorlog Rondleiding

Tijdens je citytrip Rotterdam zul je zien dat Rotterdam een prachtige moderne stad is met unieke architectuur. Ooit was dit anders en lag de stad in puin na het bombardement van 14 mei 1940. Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Rotterdam, dan is de Rotterdam Oorlog Rondleiding een goede aanbeveling. Op stap met een professionele stadsgids leer je meer over de stad en de Tweede Wereldoorlog.

Met deze tour bezoek je het beroemde monument van Ossip Zadkine, maar je zult ook de brandgrens van het bombardement ontdekken en de weinige bouwwerken zien die de oorlog hebben overleefd. Je stadsgids gaat tijdens verschillende thema’s bespreken, zoals het bombardement, de Jodenvervolging en de wederopbouwperiode. Je kunt de Rotterdam Oorlog Rondleiding als stadswandeling of fietstour boeken. 

School of bedrijf? Download onze Brochure

Waarom kies je voor idtours Rotterdam?

IMG_20181011_150213
Superdivers aanbod

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam! Van rondleidingen door de binnenstad tot steptours en multiculturele food tours. Al wandelend, fietsend of op de step ontdek je met ons deze prachtstad!

highlights prive
Rotterdams maatwerk
Tours zijn nooit af. Daarom zijn onze rondleidingen actueel en relevant. Met een aanvraag voor een privé tour is alles mogelijk! Met een Rotterdamse portie flexibiliteit en humor wordt iedere tour een toffe beleving!
Proef bij Mario Kaapverdische rum

Trotse stadsambassadeurs

We voelen ons maatschappelijk verbonden met de stad en hebben een groen-wit Rotterdams hart. Daarom werken we graag samen met lokale partners. Tijdens onze tours ontdek je de vele gezichten van het kleurrijke Rotterdam.

Ervaringen van klanten

Vraag vrijblijvend een offerte op
Boek Nu Boek Nu