Over Ons

Superdivers aanbod

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

2.500+ Deelnemers

Over idtours Rotterdam

Van alle markten thuis. idtours Rotterdam is opgericht in 2017. Direct vanaf het begin hebben wij voor ogen gehad om onze gasten in Rotterdam een superdivers aanbod voor te schotelen. Zowel dagjesmensen, families, bedrijven als scholen kunnen bij ons terecht. We gidsen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. 

Unieke beleving.  Wij willen graag dat onze deelnemers ons mooie Rotterdam als een ware reiziger ervaren en niet alleen als een toerist. Wij onderscheiden ons doordat we veel lokale partnerships hebben. Op deze manier kunnen onze deelnemers ook het echte Rotterdam en haar bonte verzameling inwoners daadwerkelijk ontmoeten. 

 

Missie

Wij hebben maar één doel: jullie een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie ervaring mee naar huis neemt.

Superdivers aanbod

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Op diverse manieren kunnen we jou het kleurrijke gezicht van Rotterdam laten zien.

Rotterdams maatwerk

Tours zijn bij ons nooit af. Met een privé tour is alles bespreekbaar. Met een portie Rotterdamse humor en flexibiliteit wordt iedere tour een top beleving!

Hans Koole

Eigenaar / Contactpersoon / Stadsgids

Hi, ik ben Hans. Ooit begon ik idtours Rotterdam met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als lokale historicus en journalist mijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een prettig uit de hand gelopen hobby.

Ik vertel graag gekke, vreemde en smeuïge historische verhalen over Rotterdam. Mijn weegschaal vertelt mij ook dat ik een bourgondiër ben, dus kijk niet vreemd op ik wanner wat culinaire tips met je deel.

Edwin Muller

Stadsgids

Hi, ik ben Edwin. Als geboren en getogen Rotterdammer ben ik trots op mijn mooie stad. Ik vertel je graag over onze schitterende architectuur en ik laat je zeker de mooiste plekjes zien.

Richard Nittmann

Stadsgids

Olá, mijn naam is Richard! Ik houd erg van reizen met mijn Braziliaans-Duitse roots. Daarnaast ben ik ook echt een foodie en barhopper. Vraag me gerust waar je lekker kunt eten en drinken. 

Marco Tent

Stadsgids

Hi, ik ben Marco. Na mijn wereldreizen ben ik weer terug in mijn vertrouwde geboortestad. Wil je weten waarom ik als kind het monument van Zadkine vervloekt heb? Ik vertel het je graag!

Nr. 1 van Outdooractiviteiten in Rotterdam

5/5