Over Ons

Lokale gidsen

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Kleinschalige groepen

Over idtours Rotterdam

Van alle markten thuis. idtours Rotterdam is opgericht in 2017. Direct vanaf het begin hebben wij voor ogen gehad om onze gasten in Rotterdam een superdivers aanbod voor te schotelen. Zowel dagjesmensen, families, bedrijven als scholen kunnen bij ons terecht. We gidsen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. 

Unieke beleving.  Wij willen graag dat onze deelnemers ons mooie Rotterdam als een ware reiziger ervaren en niet alleen als een toerist. Wij onderscheiden ons doordat we veel lokale partnerships hebben. Op deze manier kunnen onze deelnemers ook het echte Rotterdam en haar bonte verzameling inwoners daadwerkelijk ontmoeten. 

 

Missie

Wij hebben maar één doel: jullie een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie ervaring mee naar huis neemt.

Superdivers aanbod

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Op diverse manieren kunnen we jou het kleurrijke gezicht van Rotterdam laten zien.

Rotterdams maatwerk

Tours zijn bij ons nooit af. Met een privé tour is alles bespreekbaar. Met een portie Rotterdamse humor en flexibiliteit wordt iedere tour een top beleving!

Hans Koole

Eigenaar / Contactpersoon / Stadsgids

Hi, ik ben Hans. Ooit begon ik idtours Rotterdam met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als lokale historicus en journalist mijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een prettig uit de hand gelopen hobby.

Ik vertel graag gekke, vreemde en smeuïge historische verhalen over Rotterdam. Mijn weegschaal vertelt mij ook dat ik een bourgondiër ben, dus kijk niet vreemd op ik wanner wat culinaire tips met je deel.

Edwin Muller

Stadsgids

Hi, ik ben Edwin en een geboren Rotterdammer. Ik mag graag op reis gaan, maar ik vind het altijd fijn om weer thuis te komen in mijn mooie Rotterdam. Ik heb lang in de logistieke sector gewerkt als specialist op het gebied van douanezaken.

Nu ben ik gids en vertel ik je alles over de stad en de haven. Naast de haven ben ik ook zeer geïnteresseerd in de Rotterdamse architectuur. Behalve gids ben ik ook fotograaf. Als je ook van fotografie houdt, informeer dan eens naar de mogelijkheden voor een fotografietour.

Nr. 1 van Outdooractiviteiten in Rotterdam

5/5
Boek Nu Boek Nu