Rotterdam Architectuur Rondleiding

Rotterdam Architectuur Rondleiding

Ontdek dé Architectuurstad van Nederland!

Deze privé Rotterdam Architectuur Rondleiding is de perfecte tour om de kenmerkende iconen van de stad te leren kennen. Wandel langs de Erasmusbrug, Markthal, Kubuswoningen en de vele andere highlights. Tijdens deze Rotterdam Architectuur Rondleiding krijg je ook meer achtergrondinformatie waarom bepaalde gebouwen op een zeker moment in Rotterdam zijn gebouwd. 

Je wordt begeleid door een lokale Rotterdamse stadsgids die met plezier verrassende wist-je-datjes en mooie verhalen over de Rotterdamse architectuur vertelt. Daarnaast zal jouw stadsgids afbeeldingen laten zien tijdens de tour om een indruk te krijgen hoe toekomstig Rotterdam eruit komt te zien door aandacht te besteden aan de nieuwe bouwprojecten. 

Prijsopbouw: 1-4 personen: €175 | 5-8 personen: €200 | 9-12 personen: €225 | Kom je met een grotere groep? Download onze brochure met meer informatie en prijzen.

Highlights van de Rotterdam Architectuur Rondleiding: 

Eerdere ervaringen van klanten

Duur:

2,5 uur

Vervoerstype:

Wandelen

Grootte groep

Max. 12 deelnemers per 1 gids

Taal:

Nederlands, Engels of Duits

Wanneer:

Gehele week

Lokale gidsen

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Kleinschalige groepen

Startplaats Rotterdam Architectuur Rondleiding

De tour start voor Hotel Thon naast de Erasmusbrug. De gids is makkelijk herkenbaar aan kleding met daarop ‘idtours Rotterdam’ en/of aan een naambadge.

Reserveer hier je tour!
Boek Nu Boek Nu