Rotterdam E Chopper Tour

Rotterdam E Chopper Tour

Cruise door Rotterdam op een stoere e-chopper!

Dit is het unieke uitje voor degenen die een beetje durven. Klim op een zwarte milieuvriendelijke e-chopper en zie de vele gezichten van Rotterdam. Zie het centrum met de moderne highlights, ontdek Katendrecht en rij ook langs de Kralingse Plas waar het prachtig groen is. Het is ook altijd bespreekbaar dat we onderweg stoppen voor een drankje met de groep. De tour wordt begeleid door een professionele lokale gids die onderweg ook verrassende verhalen zal vertellen.

De e-chopper gaat maximaal 25 km p/u en je hoeft daarom geen helm te dragen. Houd in de gaten dat een rijbewijs verplicht is. En verder zijn er geen verplichtingen. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn. We proberen altijd de tour zoveel mogelijk op maat aan te bieden.

Groepsprijs (incl. huur e-chopper en privégids): 1 t/m 10 personen met 1 gids: €940 | Kom je met meer personen? Stuur een mail naar info@idtoursrotterdam.com voor de mogelijkheden.

De highlights van de Rotterdam E-Chopper Tour:

Eerdere ervaringen van klanten

Duur:

3 uur

Vervoerstype:

E-chopper

Grootte groep

Max. 10 deelnemers per 1 gids

Taal:

Nederlands of Engels

Wanneer:

Gehele week

Lokale gidsen

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Kleinschalige groepen

Startplaats Tour

De tour start op het Willemsplein naast de Erasmusbrug. De tour eindigt hier ook, maar kan ook eindigen in de Oude Haven bij de Kubuswoningen. 

Reserveer hier je tour!
Boek Nu Boek Nu