Erasmusbrug

Superdivers aanbod

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

2.500+ Deelnemers

Bezoek de Erasmusbrug

De brug der bruggen en niet voor niets ‘De Zwaan’ genoemd vanwege haar elegantie. Dit is hèt bouwwerk dat de beroemde skyline van Rotterdam smoel geeft. 

De Erasmusbrug is sinds de opening in 1996 een instant klassieker geworden. En dan vergeten we even voor het gemak dat de creatie van Ben van Berkel in het begin een beetje wiebelde. Dat lijkt tegenwoordig vergeten en vergeven. De Erasmusbrug is nu voor vele Rotterdammers en buitenstaanders het grootste icoon van de stad.

Rondom de brug is er genoeg te zien en te doen. Vele hotels en restaurant zitten vlakbij de Erasmusbrug. Je zult ongetwijfeld de brug tegenkomen tijdens je trip naar Rotterdam. De vraag is alleen: hoe ga jij de brug trotseren? Lekker overheen wandelen? De beenspieren trainen en overheen fietsen? Of stoer met de Watertaxi er onderdoor cruisen? 

Benieuwd met welke tour wij de Erasmusbrug zien of met de fiets beklimmen? Bekijk dan hieronder het aanbod.

Missie

Wij hebben maar één doel: jou een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie en authentieke Rotterdamse ervaring mee naar huis neemt.

Superdivers aanbod

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Natuurlijk laten wij je de Markthal zien, maar net zo goed laten we je de havens zien of organiseren we een exotische food tour voor je.

Rotterdams maatwerk

Tours zijn bij ons nooit af. Met privé tours is alles bespreekbaar om de gehele tour naar wens aan te passen. Met een portie Rotterdamse humor maken we van elke tour een mooie beleving.

Hans Koole : Oprichter, contactpersoon en gids

Ooit begon Hans met RotterdamIDtours met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als historicus zijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een uit de hand gelopen hobby en inmiddels is RotterdamIDtours uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Met zijn journalistieke en historische achtergrond vertelt Hans graag verhalen over het oude, huidige en toekomstige Rotterdam om deze bijzondere stad beter te begrijpen. Hans is ook een Rotterdamse bourgondiër, dus kijk niet vreemd op als hij een paar culinaire tips smakelijk met je deelt.

Boek Nu Boek Nu