Rotterdam Highlights Rondleiding

Rotterdam Highlights Rondleiding

Met de Rotterdam Highlights Rondleiding ga je stad écht beleven!

Deze privé Rotterdam Highlights Rondleiding is ideaal om echt goed kennis te maken met de binnenstad van Rotterdam. Na deze unieke stadswandeling hebben de Markthal, Laurenskerk, Kubuswoningen en het Witte Huis zeker geen geheimen meer voor je! De Rotterdam Highlights Rondleiding is bij uitstek ook geschikt om goed georiënteerd te raken in de stad als begin van je citytrip naar Rotterdam. 

Je wordt meegenomen door een lokale Rotterdamse stadsgids die met passie en humor de mooiste verhalen over Rotterdam vertelt. Uiteraard hoor je meer over Rotterdam en de Tweede Wereldoorlog, maar net zo goed geven we je de laatste nieuwtjes mee op het gebied van moderne architectuur waar Rotterdam bekend om staat. 

Prijsopbouw: 1-4 personen: €150 | 5-8 personen: €175 | 9-12 personen: €200 | Kom je met een grotere groep? Download onze brochure voor meer informatie & prijzen.

Highlights van de Rotterdam Highlights Rondleiding: 

Eerdere ervaringen van klanten

Duur:

2 uur

Vervoerstype:

Wandelen

Grootte groep

Max. 12 deelnemers per 1 gids

Taal:

Nederlands, Engels of Duits

Wanneer:

Gehele week

Lokale gidsen

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Kleinschalige groepen

Startplaats Rotterdam Rondleiding

Startplaats Rotterdam Highlights Rondleiding

De tour start buiten onder de stationsklok bij Rotterdam Centraal Station. De gids is makkelijk herkenbaar aan kleding met daarop ‘idtours Rotterdam’ en/of aan een naambadge.

Reserveer hier je tour!
Boek Nu Boek Nu