Delfshaven

Große Auswahl an Reiseführungen

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Teilnehmer

Bezoek Delfshaven

Ooit geweten dat Rotterdam er vroeger net zo typisch Hollands pittoresk uitzag als Amsterdam, Leiden en Delft? Dat is nu, na de verwoesting van de Tweede Wereldoorlog en de moderne wederopbouw, moeilijk voor te stellen. 

Historisch Delfshaven ademt in vele aspecten de 17e eeuw uit met haar haventje en oude gebouwen. Hier vind je talloze mooie geschiedenisverhalen, zoals de Pilgrim Fathers die vanaf hier richting Amerika vertrokken. Daar doet de monumentale Pelgrimvaderskerk nog aan herinneren.

Benieuwd met welke tour wij Delfshaven (optioneel) bezoeken? Bekijk dan hieronder het aanbod

Mission

Wij hebben maar één doel: jou een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie en authentieke Rotterdamse ervaring mee naar huis neemt.

Große Auswahl an Reiseführungen

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Natuurlijk laten wij je de Markthal zien, maar net zo goed laten we je de havens zien of organiseren we een exotische food tour voor je.

Maßgefertigte Reiseführungen

Tours zijn bij ons nooit af. Met privé tours is alles bespreekbaar om de gehele tour naar wens aan te passen. Met een portie Rotterdamse humor maken we van elke tour een mooie beleving.

Hans Koole : Oprichter, contactpersoon en gids

Ooit begon Hans met RotterdamIDtours met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als historicus zijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een uit de hand gelopen hobby en inmiddels is RotterdamIDtours uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Met zijn journalistieke en historische achtergrond vertelt Hans graag verhalen over het oude, huidige en toekomstige Rotterdam om deze bijzondere stad beter te begrijpen. Hans is ook een Rotterdamse bourgondiër, dus kijk niet vreemd op als hij een paar culinaire tips smakelijk met je deelt.

Boek Nu Boek Nu