Partners

Partners

Zwaan Bikes Rotterdam

Onze huurfietsen komen van Zwaan Bikes.. Zij zitten in het prachtige Groothandelsgebouw en verhuren kwaliteitsfietsen van het merk Giant met 3 versnellingen. Met deze fietsen wordt een peuleschil om de Erasmusbrug en Willemsbrug te beklimmen tijdens de fietstours.

Fadi’s Noordereiland

Op Noordereiland zit Fadi’s, echt een leuke ‘hidden gem’. Op het Rotterdamse schiereilandje kun je terecht bij Fadi’s voor lekkere Turkse gerechten. We bezoeken Fadi’s regelmatig tijdens onze Multiculti Food Tours en andere fietstours aan de kant van Rotterdam-Zuid.

Gall & Gall West-Kruiskade

Ooit weleens Kaapverdiaanse rum met exotische tinten van suikerriet geproefd? Nee? Dan moet je een keer langs Alice en Mario gaan. Als franchise-ondernemers brouwen zij hun eigen rum. Met de Multiculti Food Tour bezoeken we regelmatig Alice en Mario op de kleurrijke West-Kruiskade.

Centrum de Middenweg

Tours horen leuk te zijn, maar soms is een beetje bezinning ook goed. We zijn daarom erg blij dat Centrum de Middenweg altijd de deuren wagenwijd voor ons openzet met de Multiculti Food Tour. Hier kan iedereen naar hartelust vragen stellen.

Slagerij Schell

Bij Slagerij Schell kun je nog ouderwets alles van kop tot staart kopen. Dit familiebedrijf zit al tientallen jaren op de West-Kruiskade. Een bezoek aan eigenaar Freek Schell is vast onderdeel van de Multiculti Food Tour.  Hij laat ons het lekkerst gekruide vlees proeven.

Rotterdammertjes

De enige echte ‘Rotterdammertjes’ zijn een creatie van Olaf Ouwerkerk. Hij wilde “zijn” stad met een monumentaal snoepje eren. Nou, dat is gelukt hoor! Deze ‘bouwstenen’ van Rotterdam zijn inmiddels iconisch. Mede doordat wij ze natuurlijk met iedere tour uitdelen!

Ricetables

Drie jeugdvriendinnen hadden ooit een droom: samen een warung runnen waar je lekker Surinaams-Javaanse gerechten kunt eten. Op Katendrecht hebben ze die droom waargemaakt met Ricetables. Tijdens de Multiculti Food Tour zijn deze meiden vast onderdeel van de tour.

Zoetterette

Het unieke Turks fruit van Zoetterette staat symbool voor Rotterdam: heerlijk kleurrijk met een lekkere bite! Het Turks fruit van Zoetterette wordt altijd gebruikt tijdens de Multiculti Food Tour. Ga vooral ook even langs hen als je een origineel en smaakvol cadeautje zoekt.

King Kong Hostel

Voor dit beestachtig leuke hostel verzorgen wij in verschillende talen speciale fietstours op aanvraag. Nog op zoek naar een unieke slaapplek in Rotterdam? King Kong Hostel zit midden in de Witte Withstraat. Centraler kan het niet en je bent omringd met cafés en restaurants!

Boek Nu Boek Nu