Menu

Rondleidingen Rotterdam

 

 

Een rondleiding in Rotterdam

Als je een rondleiding in Rotterdam wilt, ben je bij idtours Rotterdam aan het juiste adres. Onze ervaren gidsen staan altijd voor jou paraat om Rotterdam tot leven te brengen! Wij hebben daarbij de juiste mix van amusement en educatie om je op een leuke manier kennis te laten maken met de stad. Ook vinden we het belangrijk dat we tijdens onze rondleidingen kleinschalige groepen hanteren. Oftewel, we zijn een organisatie waarbij amusement en klantgerichtheid centraal staan! Wij vinden het immers belangrijk dat jij, de klant, een zo goed mogelijke beeld van de stad krijgt. Daarnaast staan we op TripAdvisor aangeschreven als de nummer 1 Outdoor Activiteit in Rotterdam.

 

Naoorlogs Rotterdam

De stad Rotterdam brengt veel identiteiten (Rotterdam als havenstad, Rotterdam als naoorlogse wederopbouwstad en Rotterdam als moderne stad) met zich mee en is daarmee de ultieme stad voor een rondleiding. Ook doet de stad zich zeker niet tekort aan bezienswaardigheden. Zo heeft de stad de welbekende Markthal, de unieke Kubuswoningen, de hoge Euromast en de prachtige Erasmusbrug. Daarnaast heeft Rotterdam een rijke oorlogsgeschiedenis, zoals het bombardement van 14 mei 1940 en de wederopbouwperiode achter zich, waardoor de stad nog verschillende monumentale plaatsen in zijn bezit heeft.

 

Gratis stadswandelingen Rotterdam

Om jou een zo goed mogelijke beeld van de stad geven, hebben wij diverse rondleidingen die wij jou kunnen aandragen. Wij bieden onder andere rondleidingen aan in de vorm van Nederlandstalige stadswandelingen, zoals elke zaterdag de Gratis Rondleiding. We bieden ook privé stadswandelingen aan, zoals Rotterdam Highlights Rondleiding, Rotterdam Oorlog Rondleiding en Kop van Zuid Rondleiding. Wie de verschillende stadsdelen van het omvangrijke Rotterdam wil verkennen, kan het beste gaan voor een fietstour. Wij bieden van vrijdag t/m zondag de Rotterdam Highlights Fietstour en Rotterdam Hidden Gems Fietstour aan. Deze fietstours zijn ook privé en volledig op maat te boeken, net als de Multiculti Food Tour, Rotterdam Oorlog Fietstour en Rotterdam Haven Fietstour. Voor de sportievelingen onder ons vormt de Rotterdam Steptocht een perfecte manier om op een  hilarische en gezellige manier de stad te leren kennen.

 

 

 

nl_NLDutch
en_USEnglish de_DEGerman es_ESSpanish nl_NLDutch