Rondleidingen in Rotterdam

Rondleidingen in Rotterdam

Vul je gegevens in voor een vrijblijvende offerte

Superdivers aanbod

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Deelnemers

Unieke en gezellige rondleidingen in Rotterdam

Wil je de highlights bezoeken, stilstaan bij de impact van de Tweede Wereldoorlog of bezoek je liever de lekkerste plekjes in Rotterdam met een food tour? Het kan allemaal bij idtours Rotterdam! We kunnen voor vriendengroepen, families, scholen en bedrijven altijd een privé rondleiding op maat verzorgen. Samen zorgen we ervoor dat je bezoek aan Rotterdam een unieke en onvergetelijke ervaring wordt! 

walk

Rotterdam Highlights Rondleiding

Zie alle iconen van de Rotterdamse binnenstad! Op stap met een lokale enthousiaste gids bezoek je de Markthal, Laurenskerk, Kubuswoningen en het befaamde monument van Zadkine!

walk

Multiculti Wandel Food Tour

Proef en beleef multicultureel Rotterdam met deze heerlijke food tour! Eet de lekkerste Turkse, Surinaamse en andere exotische hapjes. Prik je gezellig met ons een vorkje mee?

walk

Rotterdam Oorlog Rondleiding

Altijd al meer willen weten hoe Rotterdam en de Tweede Wereldoorlog onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? Kom alles te weten over het bombardement en de wederopbouwperiode!

Rotterdam Highlights Fietstour

Zie ALLE belangrijke bezienswaardigheden met deze fietstour! Op stap met een gezellige lokale gids ontdek je de Kubuswoningen, Markthal, Hotel New York en alle andere highlights!

Rotterdam Petit Fours Fietstour

Ben je een fan van high tea en geheime plekjes ontdekken? Dan is deze food tour voor jou gemaakt! Smul van de lekkerste hapjes en ga buiten de gebaande paden met deze tour!

Rotterdam Steptour

Zoek je een gezellige tour voor een hilarische middag met je vrienden of collega’s? Dan is de Rotterdam Steptour de tour die je zoekt! Deze tour tovert bij iedereen een lach op het gezicht.

Heb je specifieke wensen voor een rondleiding?

Eerdere ervaringen van klanten

Waarom kies je voor idtours Rotterdam?

IMG_20181011_150213
Superdivers aanbod

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam! Van rondleidingen door de binnenstad tot steptours en multiculturele food tours. Al wandelend, fietsend of op de step ontdek je met ons deze prachtstad!

highlights prive
Rotterdams maatwerk
Tours zijn nooit af. Daarom zijn onze rondleidingen actueel en relevant. Met een aanvraag voor een privé tour is alles mogelijk! Met een Rotterdamse portie flexibiliteit en humor wordt iedere tour een toffe beleving!
Proef bij Mario Kaapverdische rum

Trotse stadsambassadeurs

We voelen ons maatschappelijk verbonden met de stad en hebben een groen-wit Rotterdams hart. Daarom werken we graag samen met lokale partners. Tijdens onze tours ontdek je de vele gezichten van het kleurrijke Rotterdam.

Vraag vrijblijvend een offerte op
Boek Nu Boek Nu