North Sea Jazz

North Sea Jazz

North Sea Jazz 2020 in Rotterdam

Ben jij één van de gelukkigen die tussen 9 en 12 juli 2020 North Sea Jazz in Rotterdam gaat bezoeken? Het beloofd in ieder geval weer een muzikaal feest te worden! Met artiesten als John Legend, Joe Bonamassa, Herbie Hancock en Alicia Keys heeft North Sea Jazz weer voor een line-up gezorgd waar Rotterdam trots op mag zijn. Maar Rotterdam heeft nog veel meer om trots op te zijn! Als je als bezoeker van North Sea Jazz benieuwd bent naar al het moois van Rotterdam, dan kun je met een speciale tour mee. 

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Deelnemers

Speciale tours bij idtours Rotterdam

In samenwerking met North Sea Jazz Festival en organisator Mojo biedt idtours Rotterdam fietstours aan met 25% korting speciaal voor bezoekers van North Sea Jazz. Ook als je niet het festival bezoekt mag je met onze fietstours mee, alleen dan zonder de speciale korting. We bieden tijdens North Sea Jazz op vrijdag 10 juli, zaterdag 11 juli en zondag 12 juli fietstours aan. Op vrijdag t/m zondag kun je mee met de Rotterdam Hidden Gems Fietstour. Op zaterdag verzorgen wij de Rotterdam Multiculti Food Fietstour. 

Rotterdam Hidden Gems Fietstour

Dus jij denkt alles te weten van Rotterdam? DACHT ‘T NIET! Ga tijdens North Sea Jazz mee met de unieke Rotterdam Hidden Gems Fietstour en ontdek de geheimen van Rotterdam! Bezoek een geheime tuin, ervaar prachtig historisch Delfshaven, ontdek een schattig Turks winkeltje met allerlei lekkernijen en zie nog veel meer!

Je gaat op stap met een lokale enthousiaste stadsgids en de tour duurt 3 uur. Van vrijdag 10 juli t/m zondag 12 juli wordt deze tour verzorgd en de starttijd is 11.00. De normale prijs bedraagt €35, maar bezoekers van North Sea Jazz krijgen 25% korting en betalen €26,25 p.p. incl. huurfiets.

Rotterdam Multiculti Food Fietstour

Zoek je tijdens North Sea Jazz naar een echte Rotterdamse beleving met veel interactie? Wil je Rotterdam op een unieke manier ervaren? Ga dan mee met deze culinaire food tour! Tijdens deze excursie staat het ontmoeten centraal. Je gaat op bezoek bij Rotterdamse ondernemers die verschillende achtergronden hebben en je kunt een moskee bezoeken.

Je gaat op stap met een lokale enthousiaste stadsgids en de tour duurt 4 uur. Deze food tour wordt op zaterdag 11 juli aangeboden. De starttijd is 10.00. De normale prijs bedraagt €50, maar bezoekers van North Sea Jazz krijgen 25% korting en betalen €37,50 p.p. incl. huurfiets.

Rotterdam Free Walking Tour

Als je liever tijdens North Sea Jazz meegaat met een stadswandeling, dan kun je mee met deze tour. De Rotterdam Free Walking Tour is ontworpen om je de highlights van de binnenstad te laten zien. Zie met deze rondleiding de Kubuswoningen, het beroemde oorlogsmonument van Zadkine, de Witte de Withstraat en nog veel meer! 

Deze gratis tour start altijd voor de Markthal en eindigt daar ook in de buurt.  De tour start om 13.00 en de duur van de tour is 2 uur.  Iedereen mag gratis deelnemen en na afloop van de tour wordt een fooi altijd enorm gewaardeerd door de gids die de rondleiding verzorgt.

Rotterdam Architectuur Rondleiding

Rotterdam is naast een echte muziekstad natuurlijk ook dé architectuurstad van Nederland! Als je alles wil weten over de architectuur in Rotterdam, dan dien je mee te gaan met onze Rotterdam Architectuur Free Tour! Je wandelt tijdens deze tour ook over de Erasmusbrug zodat je optimaal kan genieten van de unieke skyline.

Deze gratis tour start altijd voor de Markthal, maar eindigt op de Kop van Zuid vlakbij Hotel New York.  De tour start om 15.30 en de duur van de tour is 2 uur.  Iedereen mag gratis deelnemen en na afloop van de tour wordt een fooi altijd enorm gewaardeerd door de gids die de rondleiding verzorgt.

Waarom kies je voor idtours Rotterdam?

IMG_20181011_150213
Superdivers aanbod

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam! Van rondleidingen door de binnenstad tot steptours en multiculturele food tours. Al wandelend, fietsend of op de step ontdek je met ons deze prachtstad!

highlights prive
Rotterdams maatwerk
Tours zijn nooit af. Daarom zijn onze rondleidingen actueel en relevant. Met een aanvraag voor een privé tour is alles mogelijk! Met een Rotterdamse portie flexibiliteit en humor wordt iedere tour een toffe beleving!
Proef bij Mario Kaapverdische rum

Trotse stadsambassadeurs

We voelen ons maatschappelijk verbonden met de stad en hebben een groen-wit Rotterdams hart. Daarom werken we graag samen met lokale partners. Tijdens onze tours ontdek je de vele gezichten van het kleurrijke Rotterdam.

Ervaringen van klanten

Vraag vrijblijvend een offerte op
Boek Nu Boek Nu