Free Tour Rotterdam

Free Tour Rotterdam

Free Tour Rotterdam: op stap met een lokale gids

Met een Free Tour Rotterdam ontdek je stad met een lokale stadsgids. Je krijgt de mooiste plekken te zien, denk aan: de Markthal, Kubuswoningen, Erasmusbrug en Hotel New York. Tijdens de Free Tour Rotterdam worden ook achtergrondverhalen vertelt om het huidige Rotterdam en het historische Rotterdam beter te begrijpen. De Free Tour Rotterdam is de ideale kennismaking met de stad tijdens je citytrip Rotterdam!

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Deelnemers

Is de Free Tour Rotterdam gratis bij idtours Rotterdam?

Tijdens en voorafgaande aan de Free Tour Rotterdam krijgen we vaak deze vraag. Ja, de Free Tour Rotterdam is gratis. Het concept is dat je gratis kunt deelnemen en aan het einde kunt bepalen of je de gids een fooi wil geven omdat je hebt genoten van de tour. Een fooi wordt bij de Free Tour Rotterdam altijd enorm gewaardeerd, want dit is het inkomen voor de gids. En wees gerust: we verzorgen kwalitatief goede tours. We worden door onze  klanten op TripAdvisor gewaardeerd als beste outdoor activiteit in Rotterdam!

Startpunt Free Tour Rotterdam

Onze Free Tour Rotterdam start altijd vanaf de Markthal. De gids staat altijd te wachten buiten voor de Markthal aan de kant van de Kubuswoningen. Je kunt de gids makkelijk herkennen aan een opengevouwen groene paraplu. De gids is altijd 10 minuten voor de start van de Free Tour Rotterdam aanwezig. De rondleidingen eindigen niet bij de Markthal. De reguliere Free Tour Rotterdam stopt bij de Laurenskerk die vlakbij de Markthal ligt. De Architectuur Free Tour Rotterdam eindigt op de Kop de van Zuid vlakbij Hotel New York. 

Highlights Free Tour Rotterdam

Tijdens deze Free Tour Rotterdam ontdek je alle highlights van de binnenstad! Zie de Markthal, Kubuswoningen, het oorlogsmonument van Zadkine, Witte de Withstraat en nog veel meer! Tijdens deze highlights rondleiding laten we je ook graag de meest unieke en kleurrijke streetart van Rotterdam zien die soms op verborgen plekjes zitten.

Kom met deze Free Tour Rotterdam ook meer te weten over de Tweede Wereldoorlog. Waarom werd Rotterdam op 14 mei 1940 met een bombardement verwoest? We geven je tijdens de Free Tour ook graag inside tips waar je de beste cafés en restaurants kan vinden. Zo kom je ook op de plekken waar echte Rotterdammers komen!

Rotterdam Skyline Free Tour

Met deze Rotterdam Free Tour bezoek je een heel ander gebied dan de Highlights  Free Tour. Je begint wel vanaf dezelfde plek, maar je gaat met deze tour ook de Erasmusbrug over. Alles staat met deze rondleiding in het teken van de bijzondere architectuur. Echte architectuurliefhebbers moeten dus mee met deze Skyline Free Tour Rotterdam!

Omdat je met deze rondleiding de Erasmusbrug oversteekt, zie je ook gelijk de prachtige skyline van Rotterdam. Neem dus zeker je camera mee! Tijdens de Skyline Free Tour Rotterdam hoor je ook achtergrondverhalen over de naoorlogse wederopbouwarchitectuur en supermoderne architectuur van de laatste 20 jaar.

Waarom kies je voor idtours Rotterdam?

IMG_20181011_150213
Superdivers aanbod

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam! Van rondleidingen door de binnenstad tot steptours en multiculturele food tours. Al wandelend, fietsend of op de step ontdek je met ons deze prachtstad!

highlights prive
Rotterdams maatwerk
Tours zijn nooit af. Daarom zijn onze rondleidingen actueel en relevant. Met een aanvraag voor een privé tour is alles mogelijk! Met een Rotterdamse portie flexibiliteit en humor wordt iedere tour een toffe beleving!
Proef bij Mario Kaapverdische rum

Trotse stadsambassadeurs

We voelen ons maatschappelijk verbonden met de stad en hebben een groen-wit Rotterdams hart. Daarom werken we graag samen met lokale partners. Tijdens onze tours ontdek je de vele gezichten van het kleurrijke Rotterdam.

Ervaringen van klanten

Meld je aan voor een Free Tour Rotterdam!

Boek Nu Boek Nu