Food Tours in Rotterdam

Food tours in Rotterdam

Vul je gegevens in voor een vrijblijvende offerte

Superdivers aanbod

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Deelnemers

Unieke en heerlijke food tours in Rotterdam

Wil je exotische hapjes proeven en kennismaken met de vele kleurrijke ondernemers in Rotterdam? Of ga je liever de verborgen parels van de stad ontdekken en onderweg genoeg genieten van een mini high tea? Het kan allemaal bij idtours Rotterdam! We kunnen voor vriendengroepen, families, scholen en bedrijven altijd een privé food tour op maat verzorgen. Samen zorgen we ervoor dat je bezoek aan Rotterdam een unieke en onvergetelijke beleving wordt! 

walk

Multiculti Wandel Food Tour

Ontmoet de lokale ondernemer en proef heerlijke verrassende creaties! Met deze food tour van 2 uur wandel je over de befaamde kleurrijke West-Kruiskade in Rotterdam.

bike

Rotterdam Petit Fours Fietstour

Combineer de sfeer van een high tea met een unieke 3-urige fietstour! Proef de lekkerste zoete en hartige hapjes en bezoek de verborgen parels van Rotterdam. Deze tour is incl. mini high tea!

bike

Multiculti Fiets Food Tour

Proef multicultureel Rotterdam met deze food tour! Eet de lekkerste Turkse, Surinaamse en andere exotische hapjes. Met deze 4-urige food tour bezoek je ook een moskee.

Heb je specifieke wensen voor een rondleiding?

Eerdere ervaringen van klanten

Waarom kies je voor idtours Rotterdam?

IMG_20181011_150213
Superdivers aanbod

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam! Van rondleidingen door de binnenstad tot steptours en multiculturele food tours. Al wandelend, fietsend of op de step ontdek je met ons deze prachtstad!

highlights prive
Rotterdams maatwerk
Tours zijn nooit af. Daarom zijn onze rondleidingen actueel en relevant. Met een aanvraag voor een privé tour is alles mogelijk! Met een Rotterdamse portie flexibiliteit en humor wordt iedere tour een toffe beleving!
Proef bij Mario Kaapverdische rum

Trotse stadsambassadeurs

We voelen ons maatschappelijk verbonden met de stad en hebben een groen-wit Rotterdams hart. Daarom werken we graag samen met lokale partners. Tijdens onze tours ontdek je de vele gezichten van het kleurrijke Rotterdam.

Vraag vrijblijvend een offerte op
Boek Nu Boek Nu