Food Tour Rotterdam

Food Tour Rotterdam

Rotterdam culinair ervaren doe je bij idtours Rotterdam

Als je een food tour Rotterdam zoekt, dan ben je bij idtours Rotterdam aan het juiste adres! Onze gezellige gidsen nemen je graag mee met een food tour Rotterdam om je smaakpapillen te verrassen. Ontdek de leukste ondernemers van Rotterdam en proef hun heerlijke creaties. Laat je verwennen door de heerlijkste Surinaamse, Turkse, Chinese en Hollandse snacks te proeven. 

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Deelnemers

Ontmoet de ondernemer bij idtours Rotterdam

Wij vinden dat een food tour Rotterdam meer is dan alleen eten en drinken. Het ontmoeten is een essentieel element van onze food tour Rotterdam. De Rotterdamse ondernemers die meewerken zijn authentieke Rotterdammers die graag met passie over hun vak praten. Tijdens de food tour Rotterdam vertellen de ondernemers ook graag hun achtergrondverhaal zodat je hen kan leren kennen. Kortom: een food tour Rotterdam is bij idtours Rotterdam daarom een echte beleving!

Food Tour Rotterdam Multicultureel (fiets)

Als je tijdens een food tour Rotterdam verrast wil worden, dan moet je mee met deze heerlijke fietstour! Ontmoet de vele lokale ondernemers op de West-Kruiskade die verschillende culturele achtergronden hebben. Tijdens deze food tour Rotterdam bezoek je ook een moskee en word je gastvrij ontvangen in de gebedsruimte. Tijdens deze kleurrijke tour leer je de Rotterdamse multiculturele samenleving écht kennen.

Deze food tour Rotterdam is ideaal als een ontspannen uitje, maar zeker ook aan te bevelen als een educatieve activiteit voor studenten. Ook voor bedrijven is dit een ideaal teamuitje waar je teambuilding kunt combineren met verrassende hapjes proeven.

Food Tour Rotterdam Petit Fours (fiets)

Met de Food Tour Rotterdam Petit Fours wordt de ontspannen sfeer van een high tea gecombineerd met een fietstour! Tijdens deze food tour Rotterdam lassen we een pauze in van 45 minuten waar je kunt genieten van een weldadige mini high tea. Naast de grote stop, kun je onderweg genieten van kleine lekkernijen. Je bezoekt een Syrische bakker, een Turkse delicatessenzaak en de beste chocoladewinkel van Rotterdam.

Uiteraard bezoeken we met deze tour ook bijzondere plekken in Rotterdam. Tijdens deze food tour Rotterdam ga je met name de verborgen parels ontdekken. Wandel door een verborgen tuin, bezoek een houten zeemanskerk en zie de ondeugende Kabouter Buttplug. 

Food Tour Rotterdam Multicultureel (wandel)

De West-Kruiskade is dé multiculturele straat van Rotterdam. Met deze food tour Rotterdam ga je de West-Kruiskade echt beleven. Ga op bezoek bij de beste slager van Rotterdam, eet de lekkerste Surinaamse snacks, proef eigen gemaakte Kaapverdische rum en nog veel meer! Het ontmoeten en proeven van de Rotterdamse multiculturele samenleving staat centraal tijdens deze food tour Rotterdam.

Deze tour duurt korter dan de fietsvariant van deze tour. Deze stadswandeling duurt 2 uur. Normaal gesproken begint deze food tour Rotterdam bij Rotterdam Centraal Station. Maar de duur en startplek kan altijd flexibel naar wens besproken worden. 

Dutch Food Tour Rotterdam (wandel)

Wil je de lekkerste hapjes van eigen bodem proeven? Ga dan mee met deze food tour Rotterdam! Proef de beste bitterballen van Rotterdam, krijg heerlijk zachte kaas te proeven in de Markthal en zet je tanden in een vers gebakken stroopwafel. Tijdens deze tour wandel je door het centrum en zie je de highlights, zoals de Markthal, Kubuswoningen en de befaamde Witte de Withstraat.

Dit is ook een ideale tour als je nog niet bekend bent met Nederland of jouw vrienden/collega’s wil laten kennismaken met de Nederlandse eetcultuur. Uiteraard is de gehele tour naar wens samen te stellen. We kunnen ook altijd rekening houden met diëten of voedselallergiën.

Waarom kies je voor idtours Rotterdam?

IMG_20181011_150213
Superdivers aanbod

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam! Van rondleidingen door de binnenstad tot steptours en multiculturele food tours. Al wandelend, fietsend of op de step ontdek je met ons deze prachtstad!

highlights prive
Rotterdams maatwerk
Tours zijn nooit af. Daarom zijn onze rondleidingen actueel en relevant. Met een aanvraag voor een privé tour is alles mogelijk! Met een Rotterdamse portie flexibiliteit en humor wordt iedere tour een toffe beleving!
Proef bij Mario Kaapverdische rum

Trotse stadsambassadeurs

We voelen ons maatschappelijk verbonden met de stad en hebben een groen-wit Rotterdams hart. Daarom werken we graag samen met lokale partners. Tijdens onze tours ontdek je de vele gezichten van het kleurrijke Rotterdam.

Ervaringen van klanten

Vraag vrijblijvend een offerte op
Boek Nu Boek Nu