Fietstours in Rotterdam

Fietstours in Rotterdam

Vul je gegevens in voor een vrijblijvende offerte

Superdivers aanbod

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Deelnemers

Unieke en gezellige fietstours in Rotterdam

Rotterdam is een ideale stad om met een fietstour te ontdekken. Wil je de highlights bezoeken, de verborgen parels ontdekken of fiets je liever naar de lekkerste plekjes in Rotterdam met een food tour? Het kan allemaal bij idtours Rotterdam! We kunnen voor vriendengroepen, families, scholen en bedrijven altijd een privé fietstour op maat verzorgen. Samen zorgen we ervoor dat je bezoek aan Rotterdam een unieke ervaring wordt! 

bike

Rotterdam Highlights Fietstour

Zie ALLE belangrijke bezienswaardigheden met deze fietstour! Op stap met een gezellige lokale gids ontdek je de Kubuswoningen, Markthal, Hotel New York en alle andere highlights!

bike

Multiculti Fiets Food Tour

Proef en beleef multicultureel Rotterdam met deze heerlijke food tour! Eet de lekkerste Turkse, Surinaamse en andere exotische hapjes. Prik je gezellig met ons een vorkje mee?

bike

Rotterdam Oorlog Fietstour

Altijd al meer willen weten hoe Rotterdam en de Tweede Wereldoorlog onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? Kom alles te weten over het bombardement en de wederopbouwperiode!

Rotterdam Hidden Gems Fietstour

Dus jij kent Rotterdam en weet alles van de stad? DACHT HET NIET! Laat je verrassen met deze fietstour. Ontdek de verborgen pareltjes en geheime schatten van Rotterdam.

Rotterdam Petit Fours Fietstour

Ben je een fan van high tea en geheime plekjes ontdekken? Dan is deze food tour voor jou gemaakt! Smul van de lekkerste hapjes en ga buiten de gebaande paden met deze tour!

Rotterdam Haven Fietstour

Rotterdam is natuurlijk dé havenstad van Europa! Met deze stoere fietstour ga je de haven van dichtbij meemaken. Ontdek met deze tour de ziel van Rotterdam!

Heb je specifieke wensen voor een fietstour?

Eerdere ervaringen van klanten

Waarom kies je voor idtours Rotterdam?

IMG_20181011_150213
Superdivers aanbod

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam! Van rondleidingen door de binnenstad tot steptours en multiculturele food tours. Al wandelend, fietsend of op de step ontdek je met ons deze prachtstad!

highlights prive
Rotterdams maatwerk
Tours zijn nooit af. Daarom zijn onze rondleidingen actueel en relevant. Met een aanvraag voor een privé tour is alles mogelijk! Met een Rotterdamse portie flexibiliteit en humor wordt iedere tour een toffe beleving!
Proef bij Mario Kaapverdische rum

Trotse stadsambassadeurs

We voelen ons maatschappelijk verbonden met de stad en hebben een groen-wit Rotterdams hart. Daarom werken we graag samen met lokale partners. Tijdens onze tours ontdek je de vele gezichten van het kleurrijke Rotterdam.

Vraag vrijblijvend een offerte op
Boek Nu Boek Nu