Fietstour Rotterdam

Fietstour Rotterdam

Rotterdam op de fiets beleven doe je bij idtours Rotterdam

Als je een fietstour Rotterdam zoekt, dan ben je bij idtours Rotterdam aan het juiste adres! Onze ervaren gidsen staan graag voor jou klaar om het beste van de stad te laten zien met een fietstour Rotterdam. Wij bieden daarbij de juiste mix van amusement en educatie om je op een ontspannende manier Rotterdam te beleven. We hanteren altijd kleinschalige groepen voor een optimale ervaring.

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Deelnemers

Klantgerichtheid bij idtours Rotterdam

Bij ons staat de klant altijd op nummer één. Wij vinden het belangrijk dat jij Rotterdam op een gezellige en ontspannen manier leert kennen. We staan natuurlijk ook niet voor niets op TripAdvisor aangeschreven als de nummer 1 Outdoor Activiteit in Rotterdam. We gaan altijd voor kwaliteit wanneer we een fietstour Rotterdam verzorgen. Je hebt bij idtours Rotterdam altijd de ruimte om speciale wensen met ons te bespreken om de fietstour helemaal op maat te krijgen.

Fietstour Rotterdam Highlights

Tijdens de Fietstour Rotterdam Highlights kun je de diverse gezichten van Rotterdam ontdekken. Rotterdam als moderne architectuurstad, Rotterdam als havenstad en Rotterdam als naoorlogse wederopbouwstad. Deze fietstour is ideaal als kennismaking met de stad. Zie de moderne Markthal, hoor verhalen over het grote bombardement en ervaar de echte havenmentaliteit vand e Rotterdammers!

Je zult met deze fietstour Rotterdam de stad op een persoonlijke manier ontdekken. Jouw lokale stadsgids neemt je mee en zal naast de highlights showen ook de beste verhalen vertellen. Je kunt deze fietstour geheel op maat verzorgd krijgen. Geef dus vooral je wensen aan ons door!

Fietstour Rotterdam Multiculti Food Tour

Als je tijdens een fietstour Rotterdam culinair verwend wil worden, dan moet je mee met deze heerlijke fietstour! Ontmoet vele lokale ondernemers met verschillende culturele achtergronden en proef heerlijke exotische hapjes. Tijdens deze fietstour in Rotterdam bezoek je ook een moskee en word je gastvrij ontvangen in de gebedsruimte. Tijdens deze kleurrijke tour leer je Rotterdamse multiculturele samenleving écht kennen.

Deze fietstour Rotterdam is ideaal als een ontspannen uitje, maar zeker ook aan te bevelen als een educatieve activiteit voor studenten. Ook voor bedrijven is dit een ideaal teamuitje waar je teambuilding kunt combineren met verrassende hapjes proeven.

Fietstour Rotterdam Architectuur

Rotterdam is natuurlijk dé architectuurstad van Nederland! Wij laten je graag de architectonische jueweeltjes van de stad zien met een fietstour Rotterdam. Ontdek met ons de Markthal, Kubuswoningen, Erasmusbrug, het Timmerhuis en nog veel meer! Op stap met een deskundige privé gids laten wij je graag de moderne architectuur en naoorlogse wederopbouwarchitectuur zien. 

Je krijgt tijdens deze fietstour Rotterdam ook achtergrondverhalen over de stedenbouwkundige ontwikkelingen. Kom daarom tijdens deze rondleiding ook meer te weten over de impact van de Tweede Wereldoorlog en op welke manier architectuur met duurzaamheid is verweven.

Fietstour Rotterdam Hidden Gems

Dus jij kent Rotterdam al? DACHT ‘T NIET! Ga met de Fietstour Rotterdam Hidden Gems mee en ontdek de verborgen pareltjes van de stad.  Zelfs rasechte Rotterdammers worden verrast met deze unieke tour. Ervaar 17e eeuws Rotterdam, wandel door een geheime tuin, bezoek een houten zeemanskerk en beleef nog veel meer! Je wordt met deze fietstour in Rotterdam meegenomen door een local die de stad op z’n duimpje kent.

Je fietst met deze tour kriskras door de stad en deze fietstour Rotterdam duurt 3 uur. Wil je liever een kortere tour of wil je een pauze tussendoor? Dat is allemaal bespreekbaar! Geef vooral je wensen door zodat wij de tour helemaal naar wens kunnen verzorgen.

School of bedrijf? Download onze Brochure

Waarom kies je voor idtours Rotterdam?

IMG_20181011_150213
Superdivers aanbod

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam! Van rondleidingen door de binnenstad tot steptours en multiculturele food tours. Al wandelend, fietsend of op de step ontdek je met ons deze prachtstad!

highlights prive
Rotterdams maatwerk
Tours zijn nooit af. Daarom zijn onze rondleidingen actueel en relevant. Met een aanvraag voor een privé tour is alles mogelijk! Met een Rotterdamse portie flexibiliteit en humor wordt iedere tour een toffe beleving!
Proef bij Mario Kaapverdische rum

Trotse stadsambassadeurs

We voelen ons maatschappelijk verbonden met de stad en hebben een groen-wit Rotterdams hart. Daarom werken we graag samen met lokale partners. Tijdens onze tours ontdek je de vele gezichten van het kleurrijke Rotterdam.

Ervaringen van klanten

Vraag vrijblijvend een offerte op
Boek Nu Boek Nu