Excursie Rotterdam

Excursies in Rotterdam

Unieke excursies in Rotterdam

Ben je op zoek naar een unieke excursie in Rotterdam? Dan ben je bij idtours Rotterdam aan het goede adres. Idtours Rotterdam staat op TripAdvisor aangeschreven als de nummer 1 Outdoor Activiteit van Rotterdam. Wij bieden verschillende excursies langs alle prachtige highlights van Rotterdam aan. Ga op stap met onze stadsgids en bezoek alle iconische bezienswaardigheden van Rotterdam.

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Lokale gidsen

Rondleidingen bij idtours Rotterdam

We bieden diverse vormen van excursies aan, zodat er altijd wel een excursie voor jouw bedrijf of school tussen zit. Zo kun je kiezen uit stadswandelingen, fietstours, steptochten, bustours en tuktuk tours. Naast de uitgebreide keuze in soorten excursies, kun je ook kiezen voor verschillende talen die gesproken worden door je persoonlijke stadsgids. We kunnen tours in het Nederlands, Spaans, Engels en Duits verzorgen. Kortom, idtours Rotterdam is de organisatie voor iedereen die een op maat gemaakte en onvergetelijke excursie in Rotterdam wil ervaren.

Rotterdam Highlights Rondleiding

Wil je de iconische bezienswaardigheden van Rotterdam ontdekken? Met onze excursie heb je de mogelijkheid de bezienswaardigheden van Rotterdam optimaal te ervaren, zoals de Markthal, Kubuswoningen, Erasmusbrug, Hotel New York en nog veel meer. Tijdens deze tour staan we stil bij de geschiedenis van Rotterdam, de moderne architectuur, de wederopbouwarchitectuur en delen we natuurlijk interessante anekdotes.

Je zult op een unieke manier de binnenstad van Rotterdam bezichtigen. Zo bieden onze stadsgidsen in Rotterdam een excursie per fiets, step, tuktuk, bus of Watertaxi aan. Ook behoort natuurlijk een stadswandeling tot de velen mogelijkheden om Rotterdam te ontdekken. We kunnen elke Highlights Rondleiding op maat verzorgen. Zo kunnen we het type vervoer, de inhoud van tour en de duur van de tour op maat verzorgen.

Rotterdam Oorlog Rondleiding

Als je benieuwd bent naar de Rotterdamse oorlogsgeschiedenis en meer wil weten over de wederopbouwperiode, dan is deze excursie in Rotterdam een must. We behandelen tijdens deze tour meerdere thema’s, zoals het bombardement, de Jodenvervolging, collaboratie en de wederopbouwarchitectuur. Deze tour is met name ook geschikt voor scholen die het thema Tweede Wereldoorlog behandelen. 

Deze excursie in Rotterdam kan op meerdere manieren verzorgd worden. Je kunt deze tour als stadswandeling, fietstour of steptour boeken. Deze rondleiding kan volledig naar wens samengesteld worden. De inhoud, lengte en vervoerstype kan altijd flexibel besproken worden. Ook het start-en eindpunt kan besproken worden. We kunnen deze excursie in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans aanbieden. 

Rotterdam Multiculti Food Tour

Zoek je naar een echte beleving en wil je Rotterdam op een unieke manier ervaren? Ga dan mee met deze culinaire food tour! Met deze food excursie in Rotterdam kom je alles te weten over het multiculturele aspect van Rotterdam. Tijdens deze excursie staat het ontmoeten centraal. Je gaat op bezoek bij diverse Rotterdamse ondernemers die verschillende culturele achtergronden hebben en je kunt een moskee bezoeken.

Deze zalige excursie in Rotterdam kan zowel met een stadswandeling als fietstour aangeboden worden. We kunnen met deze tour rekening houden met voedselallergieën. Daarnaast kunnen we de inhoud en lengte van de tour geheel op maat aanpassen naar jullie wensen. Zo kunnen we alleen kleine hapjes onderweg eten, maar ook een lunch verzorgen in een kleinschalig en gezellig Turks of Surinaams familierestaurant. 

Rotterdam Architectuur Rondleiding

Als je alles wil weten over de architectuur in Rotterdam, dan dien je mee te gaan met onze architectuur excursie in Rotterdam. We behandelen met deze tour diverse thema’s. Uiteraard besteden we aandacht aan de highlights, zoals de Markthal, Kubuswoningen en Erasmusbrug. Maar daarnaast zullen we tijdens deze excursie ook meer vertellen hoe architectuur invloed heeft op duurzaamheid en watermanagement.

Deze excursie in Rotterdam kan geheel op maat samengesteld worden. Wil je de focus leggen op duurzaamheidsoplossingen of juist op de wederopbouwarchitectuur en moderne architectuur? Allemaal geen probleem! Geef het vooral door en wij maken een aanbod op maat. Daarnaast kunnen de tours met een stadswandeling, fietstour, tuktuk tour of met de Watertaxi aanbieden.

Download onze Brochure

Waarom kies je voor idtours Rotterdam?

Superdivers aanbod

Een onvergetelijke ervaring in Rotterdam! Van rondleidingen door de binnenstad tot steptours en multiculturele food tours. Al wandelend, fietsend of op de step ontdek je met ons deze prachtstad!

Rotterdams maatwerk
Tours zijn nooit af. Daarom zijn onze rondleidingen actueel en relevant. Met een aanvraag voor een privé tour is alles mogelijk! Met een Rotterdamse portie flexibiliteit en humor wordt iedere tour een toffe beleving!

Trotse stadsambassadeurs

We voelen ons maatschappelijk verbonden met de stad en hebben een groen-wit Rotterdams hart. Daarom werken we graag samen met lokale partners. Tijdens onze tours ontdek je de vele gezichten van het kleurrijke Rotterdam.

Ervaringen van bedrijven
Vraag vrijblijvend een offerte op
Boek Nu Boek Nu