Menu

Excursie Rotterdam

 

Excursie in Rotterdam

Ben je op zoek naar een unieke excursie in Rotterdam? Dan ben je bij idtours Rotterdam aan het goede adres. Idtours Rotterdam staat op TripAdvisor aangeschreven als de nummer 1 Outdoor Activiteit van Rotterdam. Wij bieden verschillende excursies langs alle prachtige highlights van Rotterdam aan. Ga op stap met onze stadsgids en bezoek alle iconische bezienswaardigheden van Rotterdam.

We bieden diverse vormen van excursies aan, zodat er altijd wel een excursie voor jou tussen zit. Zo kun je kiezen uit stadswandelingen, fietstours, steptochten, bustours en tuktuk tours. Naast de uitgebreide keuze in soorten excursies, kun je ook kiezen voor verschillende talen die gesproken worden door je persoonlijke stadsgids. Kortom, idtours Rotterdam is de organisatie voor iedereen die een op maat gemaakte en onvergetelijke excursie in Rotterdam wil ervaren.

Highlights Rotterdam

Wil je de iconische bezienswaardigheden van Rotterdam ontdekken? Met onze excursie heb je de mogelijkheid de bezienswaardigheden van Rotterdam optimaal te ervaren. Je zult op een unieke manier de binnenstad van Rotterdam bezichtigen. Zo bieden onze stadsgidsen in Rotterdam een excursie per fiets, step, tuktuk, bus of Watertaxi aan. Ook behoort een stadswandeling tot de velen mogelijkheden om Rotterdam te ontdekken. Onze excursie in Rotterdam met de Watertaxi biedt een unieke kijk op Rotterdam. Zo heb je een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam en worden ondertussen indrukwekkende verhalen verteld over de moderne architectuur, de Rotterdamse haven en de oorlogsgeschiedenis.

Wil je Rotterdam op een andere manier beleven? Proef dan Rotterdam tijdens een de culinaire food excursie. Tijdens deze culinaire excursie in Rotterdam kom je alles te weten over het multiculturele aspect van Rotterdam. Tijdens deze excursie kun je genieten van de meest smakelijke hapjes. Laat je tijdens onze excursies verassen door de prachtige bezienswaardigheden van Rotterdam: de Markthal, Witte de Withstraat, het oorlogsmonument van Zadkine en de Kubuswoningen.

Gratis excursie in Rotterdam

Ben je nog niet goed bekend in Rotterdam? Dan bieden wij de ideale excursie om met kennis te maken met Rotterdam. Deze perfecte excursie biedt jou het startpunt om Rotterdam te ontdekken. Onze stadsgids in Rotterdam vertelt vol humor en anekdotes het verhaal achter de prachtige stad. Ook worden serieuze verhalen over de oorlogsgeschiedenis en het bombardement van Rotterdam verteld. Daarnaast krijg je tijdens onze excursie de mooiste highlights van Rotterdam te zien.


nl_NLDutch
en_USEnglish de_DEGerman es_ESSpanish nl_NLDutch