Rotterdam Tuk Tuk Tour

Rotterdam Tuk Tuk Tour

Lekker cruisen met een tuktuk

Met de Rotterdam Tuktuk Tour ga je op een originele manier Rotterdam ontdekken! Samen met een Rotterdamse stadsgids ontdek je binnen 2 uur de leukste plekjes van de stad. Uiteraard kunnen we de gehele Rotterdam Tuktuk Tour op maat verzorgen.

Je kunt met de tuktuk overal komen. Dit betekent ook dat we diverse thematische tours kunnen aanbieden: van highlights bezichtigen tot aan architectonische en historische rondleidingen. Een tuktuk biedt plaats aan 6 personen. Houd er rekening mee dat met de Rotterdam Tuktuk Tour ook 1 plaats gereserveerd moet worden voor de stadsgids.

Prijsopbouw Rotterdam Tuktuk Tour voor 2 uur incl. privé gids: 1-5 personen = €420 | 6-11 personen = €660 | 12-17 personen: €880 | 18-23 personen: €1100

Wat mag je verwachten met een Tuktuk Tour?

Opiniones de nuestros clientes

Duración:

2 horas

Tipo de tour:

Tuktuk

Tamaño del grupo:

Max. 6 deelnemers per 1 tuktuk

Lenguaje:

Holandés o inglés

Horario:

Todos los dias

Guías locales de la ciudad

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Pequeños grupos

Punto de encuentro:

De tour met tuktuk kan starten vanaf bijna elke plek in Rotterdam. Wij raden Hotel New York of de Markthal aan. De tour kan in overleg op elke gewenste plaats eindigen. Onze gidsen zijn op de startlocatie herkenbaar aan een rode jas, trui of rood t-shirt met daarop ‘RotterdamIDTours’.

Reservar esta tour!
Boek Nu Boek Nu