Rotterdam Steptour

Rotterdam Steptour

De Rotterdam Steptour is een garantie voor plezier!

Zoek je een ideale tour voor een gezellig bedrijfsuitje of hilarische middag samen met je vrienden? Dan is de Rotterdam Steptour de tour die je zoekt! Laat het kind in je los, stap op de step en laat de fun maar beginnen!

Kies de Rotterdam Steptour als je een mooie afwisseling zoekt tussen de bezienswaardigheden ontdekken en natuurlijk genoeg onderling plezier tijdens het steppen. Wees niet bang dat het steppen zwaar zal zijn, want de steps zijn zeer comfortabel en we passen het tempo altijd aan de groep aan.

De Rotterdam Steptour is uitsluitend privé te boeken en daarom heb je veel vrijheid om de inhoud van de tour te bepalen. De steptour dient te starten vanaf Rotterdam Centraal Station, Hotel New York of de Markthal. 

Prijsopbouw privé tour: Tot 10 personen €250 incl. step. Vanaf 11 personen is het €23 p.p. extra tot 20 personen | Kom je met meer dan 20 personen? Zie dan onze brochure voor de prijzen en mogelijkheden.

Highlights Rotterdam Steptour:

Opiniones de nuestros clientes

Duración:

2 horas

Tipo de tour:

Step

Tamaño del grupo:

Maximo 20 personas por grupo

Lenguaje:

Holandés o inglés

Horario:

Todos los días posibles

Guías locales de la ciudad

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Pequeños grupos

Startplaats Rotterdam Steptour

De steptour kan starten bij Hotel New York, Rotterdam CS of de Markthal. De tour zal ook eindigen op de vertreklocatie. Tegen een meerprijs (€20) kan er ergens anders geëindigd worden.

Reservar esta tour!
Boek Nu Boek Nu