Rotterdam Petit Fours Fietstour

Rotterdam Petit Fours Fietstour

Prinsheerlijk genieten met de Rotterdam Petit Fours Fietstour!

Met deze unieke fietstour combineer je de sfeer van lekker eten met de verrassende verborgen parels van Rotterdam ontdekken. Tijdens je avontuur op de fiets proef je de lekkerste Syrische baklava en handgemaakte bonbons in Rotterdam. Maar er moet ook wat tijd zijn om bij te kletsen. Daarom maak je tussendoor een uitgebreide stop bij een lokale ondernemer waar je verwend wordt met hartige en zoete gerechten.

We gaan met deze Rotterdam Petit Fours Fietstour op zoek naar de geheime schatten. Een vast onderdeel van de tour is dat we het prachtige Historisch Delfshaven bezoeken. Hier geen grote moderne gebouwen, maar pittoreske huisjes uit lang vervlogen tijden. Kortom, deze tour is voor deelnemers die graag verrast willen worden, van lekker eten houden en op een relaxte manier Rotterdam willen ontdekken.

Estructura de precios (incluyendo el alquiler de la bicicleta y toda la comida y bebidas): Prijs voor 2 deelnemers is €200. Elke extra deelnemer kost €37 p.p. tot 12 personen | Kom je met meer dan 12 personen? Download onze brochure voor meer informatie en prijzen.

Highlights Rotterdam Petit Fours Fietstour:

Opiniones de nuestros clientes

Duración:

3 horas

Tipo de tour:

Bicicleta

Tamaño del grupo:

Maximo 12 personas por grupo

Lenguaje:

Holandés o inglés

Horario:

Todos los dias

Guías locales de la ciudad

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Pequeños grupos

Startplaats Rotterdam Petit Fours Fietstour

El tour comienza en la tienda de alquiler de bicicletas Zwaan Bikes Esta tienda se encuentra cerca de la estación central de Rotterdam.

Reservar esta tour!
Boek Nu Boek Nu