Rotterdam E Chopper Tour

Rotterdam E Chopper Tour

Cruise door Rotterdam op een stoere e-chopper!

Dit is het unieke uitje voor degenen die een beetje durven. Klim op een zwarte milieuvriendelijke e-chopper en zie de vele gezichten van Rotterdam. Zie het centrum met de moderne highlights, ontdek Katendrecht en rij ook langs de Kralingse Plas waar het prachtig groen is. Het is ook altijd bespreekbaar dat we onderweg stoppen voor een drankje met de groep. De tour wordt begeleid door een professionele lokale gids die onderweg ook verrassende verhalen zal vertellen.

De e-chopper gaat maximaal 25 km p/u en je hoeft daarom geen helm te dragen. Houd in de gaten dat een rijbewijs verplicht is. En verder zijn er geen verplichtingen. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn. We proberen altijd de tour zoveel mogelijk op maat aan te bieden.

Groepsprijs (incl. huur e-chopper en privégids): 1 t/m 10 personen met 1 gids: €940 | Kom je met meer personen? Stuur een mail naar info@idtoursrotterdam.com voor de mogelijkheden.

De highlights van de Rotterdam E-Chopper Tour:

Opiniones de nuestros clientes

Duración:

3 horas

Tipo de tour:

E-chopper

Tamaño del grupo:

Maximo 10 personas por grupo

Lenguaje:

Holandés o inglés

Horario:

Todos los dias

Guías locales de la ciudad

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Pequeños grupos

Punto de encuentro:

De tour start op het Willemsplein naast de Erasmusbrug. De tour eindigt hier ook, maar kan ook eindigen in de Oude Haven bij de Kubuswoningen. 

Reservar esta tour!
Boek Nu Boek Nu