SS Rotterdam

Gran selección de tours

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Más de 5000 participantes

Bezoek het SS Rotterdam

Dit is het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn. Het Stoomschip Rotterdam uit 1958 is de grootste oceaanstomer die ooit in Nederland is gebouwd. De bijnaam van het schip is ‘La Grande Dame’ en daar is geen woord van gelogen. 

Van buiten ziet het schip er indrukwekkend uit, maar neem zeker ook een kijkje binnen. Het interieur is prachtig en luxueus. Niet voor niets wordt het SS Rotterdam een drijvend kunstwerk genoemd. Het SS Rotterdam ligt permanent aan de ketting op Katendrecht en wordt gebruikt als hotel, restaurant en evenementenlocatie.

Benieuwd met welke tour wij het SS Rotterdam zien? Bekijk dan hieronder het aanbod.

Misión

Wij hebben maar één doel: jou een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie en authentieke Rotterdamse ervaring mee naar huis neemt.

Gran selección de tours

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Natuurlijk laten wij je de Markthal zien, maar net zo goed laten we je de havens zien of organiseren we een exotische food tour voor je.

Tours a medida

Tours zijn bij ons nooit af. Met privé tours is alles bespreekbaar om de gehele tour naar wens aan te passen. Met een portie Rotterdamse humor maken we van elke tour een mooie beleving.

Hans Koole : Oprichter, contactpersoon en gids

Ooit begon Hans met RotterdamIDtours met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als historicus zijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een uit de hand gelopen hobby en inmiddels is RotterdamIDtours uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Met zijn journalistieke en historische achtergrond vertelt Hans graag verhalen over het oude, huidige en toekomstige Rotterdam om deze bijzondere stad beter te begrijpen. Hans is ook een Rotterdamse bourgondiër, dus kijk niet vreemd op als hij een paar culinaire tips smakelijk met je deelt.

Boek Nu Boek Nu