Fenix Food Factory

Gran selección de tours

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Más de 5000 participantes

Bezoek de Fenix Food Factory

Voor foodies is dit een walhalla. In de Fenix Food Factory op Katendrecht vind je allerlei regionale ondernemers die je smaakpapillen verwennen. Van vers brood van Jordy’s Bakery tot aan de eigen bierbrouwerij van Kaapse Brouwers. Het is niet alleen het eten en drinken, maar zeker ook de locatie die veel Rotterdammers en toeristen lokt naar de Fenix Food Factory. In een rauwe industriële loods kun je in een typisch Rotterdamse no-nonsense sfeer genieten van een drankje en hapje.

Benieuwd met welke tour wij langs de Fenix Food Factory komen? Bekijk dan hieronder het aanbod.

Misión

Wij hebben maar één doel: jou een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie en authentieke Rotterdamse ervaring mee naar huis neemt.

Gran selección de tours

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Natuurlijk laten wij je de Markthal zien, maar net zo goed laten we je de havens zien of organiseren we een exotische food tour voor je.

Tours a medida

Tours zijn bij ons nooit af. Met privé tours is alles bespreekbaar om de gehele tour naar wens aan te passen. Met een portie Rotterdamse humor maken we van elke tour een mooie beleving.

Hans Koole : Oprichter, contactpersoon en gids

Ooit begon Hans met RotterdamIDtours met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als historicus zijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een uit de hand gelopen hobby en inmiddels is RotterdamIDtours uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Met zijn journalistieke en historische achtergrond vertelt Hans graag verhalen over het oude, huidige en toekomstige Rotterdam om deze bijzondere stad beter te begrijpen. Hans is ook een Rotterdamse bourgondiër, dus kijk niet vreemd op als hij een paar culinaire tips smakelijk met je deelt.

Boek Nu Boek Nu