Euromast

Gran selección de tours

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Más de 5000 participantes

Bezoek de Euromast

Lang voordat we de Markthal, Kubuswoningen en Erasmusbrug hadden was de Euromast het meest iconische bouwwerk in Rotterdam. Ondanks de toenemende concurrentie mag deze reus uit 1960 er nog steeds wezen. Op heldere dagen heb je prachtig uitzicht en kun je kilometers ver kijken vanuit deze 185 meter hoge uitkijktoren. Wil je meer actie? Echte waaghalzen kunnen tegenwoordig ook van de toren abseilen. 

De Euromast hoort eigenlijk wel op je bucket list te staan om gewoon minimaal eenmaal bezocht te hebben. Het is ook een heerlijke allround attractie waar je met partner, vrienden, familie of kinderen naartoe kan.  Niet in de laatste plaats vanwege het restaurant. Wie wil er nou niet met fantastisch uitzicht eten?

Benieuwd met welke tour wij de Euromast zien? Bekijk dan hieronder het aanbod.

Misión

Wij hebben maar één doel: jou een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie en authentieke Rotterdamse ervaring mee naar huis neemt.

Gran selección de tours

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Natuurlijk laten wij je de Markthal zien, maar net zo goed laten we je de havens zien of organiseren we een exotische food tour voor je.

Tours a medida

Tours zijn bij ons nooit af. Met privé tours is alles bespreekbaar om de gehele tour naar wens aan te passen. Met een portie Rotterdamse humor maken we van elke tour een mooie beleving.

Hans Koole : Oprichter, contactpersoon en gids

Ooit begon Hans met RotterdamIDtours met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als historicus zijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een uit de hand gelopen hobby en inmiddels is RotterdamIDtours uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Met zijn journalistieke en historische achtergrond vertelt Hans graag verhalen over het oude, huidige en toekomstige Rotterdam om deze bijzondere stad beter te begrijpen. Hans is ook een Rotterdamse bourgondiër, dus kijk niet vreemd op als hij een paar culinaire tips smakelijk met je deelt.

Boek Nu Boek Nu