Koffie met gebak

Gran selección de tours

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Más de 5000 participantes

Koffie met gebak

Een koffie met een appeltaart, chocoladecake of worteltaartje is altijd een mooie aanvulling op een rondleiding. Dit is ideaal als pauze om even te kletsen en ondertussen te genieten van een warme bak koffie met wat lekkers erbij. Wij zijn liefhebbers van Sherlock’s Place, een schattig kleine koffieplek vlakbij de Laurenskerk dat gerund wordt door lokale ondernemers. 

Sherlock’s Place importeert heerlijk gebak uit Engeland en je kunt wel proeven dat zij de uitvinders zijn van de high tea! Sherlock heeft altijd keuze voor verschillende taartjes. Wil je dit arrangement combineren met een tour? Stuur dan een mail naar info@idtoursrotterdam.com voor de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Wij raden de Koffie met gebak aan bij de volgende rondleidingen:

Misión

Wij hebben maar één doel: jou een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie en authentieke Rotterdamse ervaring mee naar huis neemt.

Gran selección de tours

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Natuurlijk laten wij je de Markthal zien, maar net zo goed laten we je de havens zien of organiseren we een exotische food tour voor je.

Tours a medida

Tours zijn bij ons nooit af. Met privé tours is alles bespreekbaar om de gehele tour naar wens aan te passen. Met een portie Rotterdamse humor maken we van elke tour een mooie beleving.

Hans Koole : Oprichter, contactpersoon en gids

Ooit begon Hans met RotterdamIDtours met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als historicus zijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een uit de hand gelopen hobby en inmiddels is RotterdamIDtours uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Met zijn journalistieke en historische achtergrond vertelt Hans graag verhalen over het oude, huidige en toekomstige Rotterdam om deze bijzondere stad beter te begrijpen. Hans is ook een Rotterdamse bourgondiër, dus kijk niet vreemd op als hij een paar culinaire tips smakelijk met je deelt.

Boek Nu Boek Nu