Bierproeverij Thoms

Gran selección de tours

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

Más de 5000 participantes

Bierproeverij en lekkere snackplank

Wil je tijdens de tour even de keel smeren en lekker wat snacken? Dan is deze bierproeverij van Stadsbrouwerij Thoms zeker aan te raden! Deze gezellige brouwerij zit achter het stadhuis en is ideaal ingericht om kleine en grote groepen te ontvangen. Je kunt met goed weer ook heerlijk op hun terras vertoeven. 

Thoms heeft verschillende verse bieren op de tap zitten. Eigenlijk is het misschien wel te lastig om te kiezen welke gele rakker je moet kiezen. Om het jou makkelijk te maken, bieden wij graag een bierproeverij aan zodat je overal van kan proeven. Deze proeverij wordt vergezeld van een uitgebreide borrelplank waar je verse stukjes worst, kaas en gefrituurde snacks op terugvindt.  

Loopt het water je in de mond en wil je graag Thoms Stadsbrouwerij combineren met een tour? Stuur dan een mail naar info@idtoursrotterdam.com en informeer naar de mogelijkheden & prijzen. We kunnen deze stop helemaal op maat maken, zo kan er bijvoorbeeld ook wijn en frisdrank worden geschonken. 

De bierproeverij Thoms bevelen wij aan bij de volgende tours:

Misión

Wij hebben maar één doel: jou een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie en authentieke Rotterdamse ervaring mee naar huis neemt.

Gran selección de tours

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Natuurlijk laten wij je de Markthal zien, maar net zo goed laten we je de havens zien of organiseren we een exotische food tour voor je.

Tours a medida

Tours zijn bij ons nooit af. Met privé tours is alles bespreekbaar om de gehele tour naar wens aan te passen. Met een portie Rotterdamse humor maken we van elke tour een mooie beleving.

Hans Koole : Oprichter, contactpersoon en gids

Ooit begon Hans met RotterdamIDtours met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als historicus zijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een uit de hand gelopen hobby en inmiddels is RotterdamIDtours uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Met zijn journalistieke en historische achtergrond vertelt Hans graag verhalen over het oude, huidige en toekomstige Rotterdam om deze bijzondere stad beter te begrijpen. Hans is ook een Rotterdamse bourgondiër, dus kijk niet vreemd op als hij een paar culinaire tips smakelijk met je deelt.

Boek Nu Boek Nu