Wereldhavendagen

Wereldhavendagen Rotterdam

TripAdvisor Bewertung

Große Auswahl an Reiseführungen

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Teilnehmer

Beleef de Wereldhavendagen met idtours Rotterdam!

Wil je al het moois van Rotterdam combineren met de Wereldhavendagen? Dan ben je bij idtours Rotterdam aan het goede adres! Wij verzorgen tijdens de Wereldhavendagen speciale rondleidingen en fietstours. Met de Gratis Rondleiding zetten wij je af bij de Erasmusbrug waar vele festiviteiten plaatsvinden. Als je meegaat met de fietstour, dan krijg je allerlei vreemde, leuke en gekke verhalen over Rotterdam als havenstad te horen.

Gratis Rondleiding Wereldhavendagen

Wat een service! Met deze Gratis Rondleiding Wereldhavendagen zetten wij je af in het hart van de Wereldhavendagen. We beginnen vanaf Rotterdam CS en eindigen bij de Erasmusbrug. Onderweg zie je vele highlights!

Haventour Wereldhavendagen

Ben je benieuwd naar unieke, vreemde en leuke achtergrondverhalen? Dan is deze fietstour jou op het lijf geschreven! Ontdek de grootste schurk van de haven, bezoek een houten zeemanskerk en beleef nog veel meer!

Meer informatie Rotterdam Wereldhavendagen

De Rotterdam Wereldhavendagen is het grootste jaarlijkse maritieme festival in Nederland. Op 6, 7 en 8 september staat de enige echte havenstad vol in het teken van allerlei havenactiviteiten. Het thema voor 2019 is ‘MariTeam’. Teamwork staat centraal met de 42e editie. Zodoende kun je dit jaar ook kennismaken met werknemers en bedrijven die het grote succes van de haven mogelijk maken.

Overal op en rondom de Maas vinden de activiteiten plaats voor jong en oud. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken! Op de kades kun je diverse schepen bezoeken, zoals een kraanschip, de Zonnebloem en een amfibisch transportschip. Voor kinderen zijn er op de kades ook speciale activiteiten, zoals een klimwand, diverse spellen en informatieve stands met carrièremogelijkheden.

wereldhaven_mariniers
800px-Wereldhavendagen_Rotterdam_2017_(36169423104)
800px-Wereldhavendagen_Rotterdam_2017_(36169422204)

Uiteraard is er ook genoeg te beleven op het water. Wat te denken van spectaculaire demonstraties van de Koninklijke Marine, het mooie Sleepboten ‘Ballet’ en de gave Dutch River Riders? Het mooie is ook dat het merendeel van de activiteiten gratis te bezoeken of te bekijken is. Uiteindelijk duren veel activiteiten tot minimaal 18.00 en op zaterdag is er nog een groot spetterend feest. Kijk hier voor het volledige programma van de Wereldhavendagen Rotterdam.

Boek Nu Boek Nu