Watertaxi

Große Auswahl an Reiseführungen

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Teilnehmer

Met de Watertaxi over de Maas

Rotterdam is een unieke waterstad in Nederland. En hoe kun je Rotterdam als waterstad nou optimaal beleven? Met de Watertaxi natuurlijk! Vaar met een stoere boot over de Maas en geniet van de imposante skyline van Rotterdam. De Watertaxi heeft tientallen opstap-en afzetpunten dus een rit met deze iconische bootjes valt makkelijk te combineren met een rondleiding.

De populairste route is om tussen Hotel New York en de Leuvehaven te varen. Dit kunnen wij ook aanbieden, maar we kunnen net zo goed ergens ander jullie oppikken of afzetten met de Watertaxi. Wil je dit arrangement combineren met een tour? Stuur dan een mail naar info@idtoursrotterdam.com voor de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Wij raden de Watertaxi aan bij de volgende rondleidingen:

Mission

Wij hebben maar één doel: jou een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie en authentieke Rotterdamse ervaring mee naar huis neemt.

Große Auswahl an Reiseführungen

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Natuurlijk laten wij je de Markthal zien, maar net zo goed laten we je de havens zien of organiseren we een exotische food tour voor je.

Maßgefertigte Reiseführungen

Tours zijn bij ons nooit af. Met privé tours is alles bespreekbaar om de gehele tour naar wens aan te passen. Met een portie Rotterdamse humor maken we van elke tour een mooie beleving.

Hans Koole : Oprichter, contactpersoon en gids

Ooit begon Hans met RotterdamIDtours met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als historicus zijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een uit de hand gelopen hobby en inmiddels is RotterdamIDtours uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Met zijn journalistieke en historische achtergrond vertelt Hans graag verhalen over het oude, huidige en toekomstige Rotterdam om deze bijzondere stad beter te begrijpen. Hans is ook een Rotterdamse bourgondiër, dus kijk niet vreemd op als hij een paar culinaire tips smakelijk met je deelt.

Boek Nu Boek Nu