Mini High Tea

Große Auswahl an Reiseführungen

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

5000+ Teilnehmer

Yummie! Mini High Tea

Af en toe mogen we weleens zondigen, toch? Deze heerlijke mix van zoet en hartig is zeker aan te bevelen wanneer je met een fietstour bezig bent. Onze Mini High Tea maakt al onderdeel uit van onze Rotterdam Petit Fours Fietstour, maar we kunnen al dit lekkers ook bij een andere tour moeiteloos aanbieden. Ideaal als je even wil bijkletsen met taartjes, quiches, onbeperkt thee en andere lekkernijen bij de hand. 

Tijdens de mini high tea stoppen we bij een lokale ondernemer . Hier word je warm ontvangen in een knusse setting en geniet je tussen de locals van je mini high tea. Normaal gesproken blijven we ca. 30 minuten en vervolgen we daarna weer onze tour. Heb je al trek gekregen en wil je dit arrangement combineren met een tour? Stuur dan een mail naar info@idtoursrotterdam.com voor de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Wij raden de Mini High Tea aan bij de volgende fietstours:

Mission

Wij hebben maar één doel: jou een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie en authentieke Rotterdamse ervaring mee naar huis neemt.

Große Auswahl an Reiseführungen

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Natuurlijk laten wij je de Markthal zien, maar net zo goed laten we je de havens zien of organiseren we een exotische food tour voor je.

Maßgefertigte Reiseführungen

Tours zijn bij ons nooit af. Met privé tours is alles bespreekbaar om de gehele tour naar wens aan te passen. Met een portie Rotterdamse humor maken we van elke tour een mooie beleving.

Hans Koole : Oprichter, contactpersoon en gids

Ooit begon Hans met RotterdamIDtours met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als historicus zijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een uit de hand gelopen hobby en inmiddels is RotterdamIDtours uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Met zijn journalistieke en historische achtergrond vertelt Hans graag verhalen over het oude, huidige en toekomstige Rotterdam om deze bijzondere stad beter te begrijpen. Hans is ook een Rotterdamse bourgondiër, dus kijk niet vreemd op als hij een paar culinaire tips smakelijk met je deelt.

Boek Nu Boek Nu