Tuktuk

Superdivers aanbod

TripAdvisor #1 Outdoor Activity

2.500+ Deelnemers

Altijd lol in een tuktuk

Een rondleiding aanvullen met een tuktuk is altijd gegarandeerd plezier. Deze driewielers zien er grappig uit en binnenin zit je knus bij elkaar. Met het boeken van tuktuks hoef je geen zorgen te maken over de veiligheid, want je wordt door ervaren chauffeurs rondgereden. Samen met de stadsgids stippel je de gewilde route uit en de tuktuk brengt je overal heen. 

Met de tuktuk kun je alle kanten op en verschillende soorten rondleidingen zijn mogelijk. Wil je graag de highlights of verborgen parels bezoeken? Het kan allemaal! Wil je dit arrangement combineren met een tour? Stuur dan een mail naar info@idtoursrotterdam.com om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Wij raden de Tuktuk aan bij de volgende rondleidingen:

Missie

Wij hebben maar één doel: jou een onvergetelijke Rotterdamse herinnering geven. Wij stropen graag de mouwen op zodat iedereen een mooie en authentieke Rotterdamse ervaring mee naar huis neemt.

Superdivers aanbod

Stadswandelingen, fietstours en steptochten: alles kan bij RotterdamIDtours. Natuurlijk laten wij je de Markthal zien, maar net zo goed laten we je de havens zien of organiseren we een exotische food tour voor je.

Rotterdams maatwerk

Tours zijn bij ons nooit af. Met privé tours is alles bespreekbaar om de gehele tour naar wens aan te passen. Met een portie Rotterdamse humor maken we van elke tour een mooie beleving.

Hans Koole : Oprichter, contactpersoon en gids

Ooit begon Hans met RotterdamIDtours met één rondleiding op een zaterdagochtend. Gewoon puur als hobby om als historicus zijn liefde voor Rotterdam te delen. Al snel wordt dit een uit de hand gelopen hobby en inmiddels is RotterdamIDtours uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Met zijn journalistieke en historische achtergrond vertelt Hans graag verhalen over het oude, huidige en toekomstige Rotterdam om deze bijzondere stad beter te begrijpen. Hans is ook een Rotterdamse bourgondiër, dus kijk niet vreemd op als hij een paar culinaire tips smakelijk met je deelt.

Boek Nu Boek Nu